Vlinders in de tuin

Dieren Schermbeveiliging : vlinders in de tuin

Vlinders in de tuin schermbeveiliging

Geanimeerde vlinders in de tuin schermbeveiliging

Vlinders in de tuin Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Vlinders live op uw scherm met deze screensaver van geanimeerde vlinders in kleurrijke tuinen en parken. Wanneer de lente komt en parken en tuinen staan ​​vol met bloemen, vlinders in alle kleuren van miljoenen te zweven en geven een heel bijzondere kleur en vreugde met hun bewegingen tussen de bloemen. Kijk als ze vliegen over het scherm in een bloemrijke tuin. We kunnen de bloeiende bomen, gras en bloeiende planten te zien, waarvan de vlinders voeden. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen in de parken en tuinen.

Als je van dieren, vlinders zeker dat u wilt. Zij zijn een van de meest vriendelijke en vrolijke heldere kleuren voor hun dieren. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen van parken en tuinen. Een scène uit de lente, wanneer de temperatuur, zonlicht en vocht maken alle planten bloeien. Het broedt wanneer de natuur in al zijn schoonheid en kleur. Hier is hoe deze insecten vliegen van de ene bloem naar de andere. Verschillende soorten in verschillende manieren, met verschillende kleuren en patronen op de vleugels vliegen tussen de bloemen van deze prachtige tuin. Ze zullen blijven vliegen rond je scherm terwijl je een aantal prachtige landschappen van sommige tuinen vol met mooie bloemen en zeer goed georganiseerd en onderhouden. De tuinman heeft fantastisch werk geleverd. Dit zijn tuinen waar vlinders fladderen blij om te zien dat de lente hier. Niets minder dan een vrolijke screensaver die niets minder dan je op te vrolijken zal doen.. Download de schermbeveiliging van Vlinders in de tuin te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-20 13:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vlinders in de tuin van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1540 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
7
7 van 10 - 38936 stemmen
No. 10 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 176508 keer

In deze gratis screensaver kunnen we een rode kolibrie en een vlinder vliegen rond in verschillende tropische uitzicht met watervallen en veel planten te zien. De kolibries is rood, een vlinder ir geel en de andere is blauw. Een kolibrie is de kleinste vogel van de wereld en is bijna net zo mooi als een vlinder door zijn verenkleed en zijn kleurrijke patronen. Hun langwerpige piek kunnen ze de nectar van de bloemen gemakkelijk te absorberen, en zijn in staat om hun vleugels te flapperen heel snel, net als de bijen. Als je van deze screensaver, ga je gang en deel het met de wereld aan de meest bekende sociale netwerken!

9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1378 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1688 keer

Een leuke gratis screensaver met een pinguïn op het ijs van de Zuidpool. Pinguïns zijn een van de meest diersoorten bezetten gebieden met lagere temperaturen, als de Zuidpool. In deze screensaver lijkt niet zo koud, en het zal opwarmen met een pet en een wollen sjaal. Sommige vogels, zoals dit beeld erg grappig dat je wilt schaatsen. Een sport voor de dieren die in de koudste plaatsen wonen.