Vlinders in de tuin

Dieren Schermbeveiliging : vlinders in de tuin

Vlinders in de tuin schermbeveiliging

Geanimeerde vlinders in de tuin schermbeveiliging

Vlinders in de tuin Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Vlinders live op uw scherm met deze screensaver van geanimeerde vlinders in kleurrijke tuinen en parken. Wanneer de lente komt en parken en tuinen staan ​​vol met bloemen, vlinders in alle kleuren van miljoenen te zweven en geven een heel bijzondere kleur en vreugde met hun bewegingen tussen de bloemen. Kijk als ze vliegen over het scherm in een bloemrijke tuin. We kunnen de bloeiende bomen, gras en bloeiende planten te zien, waarvan de vlinders voeden. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen in de parken en tuinen.

Als je van dieren, vlinders zeker dat u wilt. Zij zijn een van de meest vriendelijke en vrolijke heldere kleuren voor hun dieren. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen van parken en tuinen. Een scène uit de lente, wanneer de temperatuur, zonlicht en vocht maken alle planten bloeien. Het broedt wanneer de natuur in al zijn schoonheid en kleur. Hier is hoe deze insecten vliegen van de ene bloem naar de andere. Verschillende soorten in verschillende manieren, met verschillende kleuren en patronen op de vleugels vliegen tussen de bloemen van deze prachtige tuin. Ze zullen blijven vliegen rond je scherm terwijl je een aantal prachtige landschappen van sommige tuinen vol met mooie bloemen en zeer goed georganiseerd en onderhouden. De tuinman heeft fantastisch werk geleverd. Dit zijn tuinen waar vlinders fladderen blij om te zien dat de lente hier. Niets minder dan een vrolijke screensaver die niets minder dan je op te vrolijken zal doen.. Download de schermbeveiliging van Vlinders in de tuin te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 56 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-20 13:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vlinders in de tuin van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1540 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 56 keer
TERUG
5
5 van 10 - 22 stemmen
No. 910 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2436 keer

In deze gratis geanimeerde screensaver hebben we een Monarchvlinder die zijn vleugels klappen, met een 360 graden uitzicht en een luchtfoto. Beide standpunten zijn op de top van een groene achtergrond met een mooie roze bloem. Dit is de meest voorkomende vlinder, maar dat is het niet voorkomen dat ze mooi. Als je van vlinders, dan zal je zeker als deze, dus download hem voorleggen zetten wat kleur op uw pc-scherm en laat hem zijn vreugde aan uw kamer te zenden. Als je het leuk vond, vergeet dan niet om het te delen met uw favoriete sociale netwerken, zodat degenen die hetzelfde wil als je kunt ook genieten van deze gratis screensaver.

9
9 van 10 - 8 stemmen
No. 1018 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1863 keer

Deze giftige 3D ratelslang schudt het geratel van zijn staart om de mogelijke roofdieren af te schrikken. De ratelslangen of crotalus zijn de familie van slangen die het meest giftig in Noord-Amerika, en zijn gemakkelijk herkenbaar door het hebben van een rammelaar in het einde van hun staart. In het algemeen, ze leven in zandige bossen zoals je kunt zien, of in kust gebieden. Het is een dier dat veel angst en gevaar die komen vaak heel dicht bij waar mensen wonen genereert. Ze vinden het leuk om te verbergen in een droge en koude plekken in huizen als magazijnen of garages. Giftige reptielen.