Vlinders in de tuin

Dieren Schermbeveiliging : vlinders in de tuin

Vlinders in de tuin schermbeveiliging

Geanimeerde vlinders in de tuin schermbeveiliging

Vlinders in de tuin Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Vlinders live op uw scherm met deze screensaver van geanimeerde vlinders in kleurrijke tuinen en parken. Wanneer de lente komt en parken en tuinen staan ​​vol met bloemen, vlinders in alle kleuren van miljoenen te zweven en geven een heel bijzondere kleur en vreugde met hun bewegingen tussen de bloemen. Kijk als ze vliegen over het scherm in een bloemrijke tuin. We kunnen de bloeiende bomen, gras en bloeiende planten te zien, waarvan de vlinders voeden. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen in de parken en tuinen.

Als je van dieren, vlinders zeker dat u wilt. Zij zijn een van de meest vriendelijke en vrolijke heldere kleuren voor hun dieren. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen van parken en tuinen. Een scène uit de lente, wanneer de temperatuur, zonlicht en vocht maken alle planten bloeien. Het broedt wanneer de natuur in al zijn schoonheid en kleur. Hier is hoe deze insecten vliegen van de ene bloem naar de andere. Verschillende soorten in verschillende manieren, met verschillende kleuren en patronen op de vleugels vliegen tussen de bloemen van deze prachtige tuin. Ze zullen blijven vliegen rond je scherm terwijl je een aantal prachtige landschappen van sommige tuinen vol met mooie bloemen en zeer goed georganiseerd en onderhouden. De tuinman heeft fantastisch werk geleverd. Dit zijn tuinen waar vlinders fladderen blij om te zien dat de lente hier. Niets minder dan een vrolijke screensaver die niets minder dan je op te vrolijken zal doen.. Download de schermbeveiliging van Vlinders in de tuin te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 46 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-20 13:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vlinders in de tuin van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1540 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 46 keer
TERUG
7
7 van 10 - 330 stemmen
No. 493 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4390 keer

Met deze gratis screensaver heb je een kans om de schoonheid van de natuur dat deze verschillende soorten vlinders op uw bureaublad te vertegenwoordigen genieten. Kijk als veel vlinders vul uw scherm met veel vreugde. De overgang van de beelden van vlinders zijn allerlei kleuren. Elk soorten van deze insecten heeft verschillende kleuren en patronen op hun vleugels. Download nu en geniet van deze fascinerende de vlinders op uw bureaublad en, als je ze leuk vond, ga je gang en delen op uw favoriete sociale netwerken. Als uw vrienden delen dezelfde wil als u, dan zullen ze zeker worden toegejuicht.

6
6 van 10 - 37 stemmen
No. 1269 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1478 keer

Heb je ooit wilde een dolfijn als huisdier, maar is te groot om het in een aquarium te hebben? Dit screensaver zal u het gevoel alsof je een dolfijn in uw pc-scherm. Kijk hoe het springt in en uit de tank, en door de hoelahoep. Dan duurt de bal en begint stuiteren met zijn neus. Dit is zeker een gelukkig dolfijn. Dolfijnen behoren tot de meest intelligente dieren die, samen met hun vriendelijke uitstraling, is ze erg populair in de menselijke cultuur als entertainment gemaakt. Als u niet wilt betalen om naar een aquarium, download dit screensaver en te delen over de sociale netwerken!