Vlinders in de tuin

Dieren Schermbeveiliging : vlinders in de tuin

Vlinders in de tuin schermbeveiliging

Geanimeerde vlinders in de tuin schermbeveiliging

Vlinders in de tuin Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Vlinders live op uw scherm met deze screensaver van geanimeerde vlinders in kleurrijke tuinen en parken. Wanneer de lente komt en parken en tuinen staan ​​vol met bloemen, vlinders in alle kleuren van miljoenen te zweven en geven een heel bijzondere kleur en vreugde met hun bewegingen tussen de bloemen. Kijk als ze vliegen over het scherm in een bloemrijke tuin. We kunnen de bloeiende bomen, gras en bloeiende planten te zien, waarvan de vlinders voeden. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen in de parken en tuinen.

Als je van dieren, vlinders zeker dat u wilt. Zij zijn een van de meest vriendelijke en vrolijke heldere kleuren voor hun dieren. In deze screensaver zien we honderden kleurrijke vlinders vliegen tussen de bloemen van parken en tuinen. Een scène uit de lente, wanneer de temperatuur, zonlicht en vocht maken alle planten bloeien. Het broedt wanneer de natuur in al zijn schoonheid en kleur. Hier is hoe deze insecten vliegen van de ene bloem naar de andere. Verschillende soorten in verschillende manieren, met verschillende kleuren en patronen op de vleugels vliegen tussen de bloemen van deze prachtige tuin. Ze zullen blijven vliegen rond je scherm terwijl je een aantal prachtige landschappen van sommige tuinen vol met mooie bloemen en zeer goed georganiseerd en onderhouden. De tuinman heeft fantastisch werk geleverd. Dit zijn tuinen waar vlinders fladderen blij om te zien dat de lente hier. Niets minder dan een vrolijke screensaver die niets minder dan je op te vrolijken zal doen.. Download de schermbeveiliging van Vlinders in de tuin te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 48 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-20 13:10:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vlinders in de tuin van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1540 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 48 keer
TERUG
6
6 van 10 - 11 stemmen
No. 1089 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1769 keer

Hou je van dolfijnen? Dolfijnen zijn de favoriete dieren van bijna iedereen, als je een kind vragen om uw huisdier, zal je waarschijnlijk antwoorden dat de dolfijn. Dolfijnen zijn grote zeezoogdieren die zijn gedomesticeerd en zijn onderdeel van het entertainment van de vele parken op het leven in zee en zijn gebruikt door legers. Ze zijn erg aardig en de manier van zwemmen is zeer elegant. Ze zijn intelligent en liefdevol menselijke dieren. Er zijn bijna veertig soorten dolfijnen.

7
7 van 10 - 19 stemmen
No. 749 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2753 keer

Deze koe is erg blij op zijn boerderij, en in deze gratis screensaver bewijst het met een leuke dans, vol grappige poses, sprongen en spins. Het is een koe, dat is een beetje gek, maar vol energie en vitaliteit! We kunnen ook zien de schuur op de achtergrond, door de kraal, en een groene tractor die is geparkeerd, twee typische elementen van een boerderij. Als u wilt dat de dieren op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien, veel plezier met deze leuke en grappige dansende koe en haar grappige dans, waarmee je kunt zorgen voor je computerscherm te nemen als het niet wordt gebruikt voor een moment . Dit dier is een van de meest populaire dieren op boerderijen of vee centra, en in een aantal van deze plaatsen de koeien worden behandeld als royalty.