Vlinders en vogels

Dieren Schermbeveiliging : vlinders en vogels

Vlinders en vogels schermbeveiliging

Geanimeerde vlinders en vogels schermbeveiliging

Vlinders en vogels Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit vrije screensaver heeft een aantal foto's van verschillende regenwouden en enkele van haar flora en fauna. Het regent altijd en vol vlinders en tropische vogels langs. Deze prachtige beelden van het bos, bomen, planten en dieren komen met geluiden en muziek te gebruiken met het. Met deze screensaver, bent u gegarandeerd zult u uw computer tot leven te brengen. Als je het leuk vindt, aarzel dan niet om het te delen met je vrienden om te zien of ze het leuk vinden zo veel als jij.

Regenwouden worden gekenmerkt door een hoge regenval, vergeleken met de minimum neerslag. Het is heel gebruikelijk om regenseizoenen hebben. Dat is een van de redenen dat de begroeiing is zo weelderig en te groeien beide. In dit ecosysteem kan altijd de tropische vogels die de lucht met hun liedjes vullen luisteren. Vlinders magie ook toevoegen aan de scène, zwevend tussen planten. In de jungle, kunt u controleren of alle planten heersen overal, en deze scène is vol wijnstokken, struiken, varens en andere vegetatie.. Download de schermbeveiliging van Vlinders en vogels te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 88 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-21 12:10:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vlinders en vogels van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 2345 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 88 keer
TERUG
4
4 van 10 - 3 stemmen
No. 1343 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1685 keer

Deze gratis screensaver toont grappig beschaafder dan we wilde beren, en zien we een grizzly beer in een toilet in het veld. Deze bruine beer wil zijn zaken te doen, en in plaats van overal, heeft de beer de openbare badkamer aangegaan voor meer privacy. Dus toen de wc-deur iets geopend, de beer sluit snel. Delen met vrienden dit grappige screensaver op sociale netwerken.

8
8 van 10 - 2592 stemmen
No. 127 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 15747 keer

Dit is een geweldige screensaver van een verzameling foto's van wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Dat geldt ook voor olifanten, koala's, bevers, rendieren, cheeta's, enz. .. Alle soorten wilde dieren, groot en klein, carnivoor en herbivoor, warmbloedig en koelbloedig, hier, op het scherm van uw computer. Je hoeft niet om overal te gaan, deze prachtige beelden zullen u vervoeren naar een natuurlijke habitat en rustige plek. Dit vrije screensaver is gemaakt voor liefhebbers van natuur en wilde dieren.