Vlinders en vogels

Dieren Schermbeveiliging : vlinders en vogels

Vlinders en vogels schermbeveiliging

Geanimeerde vlinders en vogels schermbeveiliging

Vlinders en vogels Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit vrije screensaver heeft een aantal foto's van verschillende regenwouden en enkele van haar flora en fauna. Het regent altijd en vol vlinders en tropische vogels langs. Deze prachtige beelden van het bos, bomen, planten en dieren komen met geluiden en muziek te gebruiken met het. Met deze screensaver, bent u gegarandeerd zult u uw computer tot leven te brengen. Als je het leuk vindt, aarzel dan niet om het te delen met je vrienden om te zien of ze het leuk vinden zo veel als jij.

Regenwouden worden gekenmerkt door een hoge regenval, vergeleken met de minimum neerslag. Het is heel gebruikelijk om regenseizoenen hebben. Dat is een van de redenen dat de begroeiing is zo weelderig en te groeien beide. In dit ecosysteem kan altijd de tropische vogels die de lucht met hun liedjes vullen luisteren. Vlinders magie ook toevoegen aan de scène, zwevend tussen planten. In de jungle, kunt u controleren of alle planten heersen overal, en deze scène is vol wijnstokken, struiken, varens en andere vegetatie.. Download de schermbeveiliging van Vlinders en vogels te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 82 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-21 12:10:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vlinders en vogels van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 2345 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 82 keer
TERUG
6
6 van 10 - 253 stemmen
No. 418 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5360 keer

Met deze gratis screensaver kunt u leren hoe de natuur van deze dieren is. Kijk ze grazen vredig in een aantal zeer uitgebreide graslanden, steppen, savannes, etc. De afbeeldingen in deze screensaver omvatten welp zebra's en volwassen zebra's. Deze collectie van zebra afbeeldingen en foto's zijn perfect voor liefhebbers van wild dier. Als je van deze screensaver, don niet vergeten te delen!

5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1019 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1858 keer

Deze grappige miereneter is porren een stok in een mierenhoop voor mieren of termieten uit en opslaan als in dit leuke gratis screensaver. Het is erg grappig om de inzet van de miereneter zien, gekleed in een blauw shirt, en met zijn tong uit met een blik van concentratie. Hoewel normaal miereneters gebruiken hun slurf om hun prooi te trekken in mierenhoop en termietenheuvels, heeft dit besloten om een ​​stok te gebruiken met slechte resultaten.