Wilde dieren

Dieren Schermbeveiliging : wilde dieren

Wilde dieren schermbeveiliging

Geanimeerde wilde dieren schermbeveiliging

Wilde dieren Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is een geweldige screensaver van een verzameling foto's van wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Dat geldt ook voor olifanten, koala's, bevers, rendieren, cheeta's, enz. .. Alle soorten wilde dieren, groot en klein, carnivoor en herbivoor, warmbloedig en koelbloedig, hier, op het scherm van uw computer. Je hoeft niet om overal te gaan, deze prachtige beelden zullen u vervoeren naar een natuurlijke habitat en rustige plek. Dit vrije screensaver is gemaakt voor liefhebbers van natuur en wilde dieren.

De fauna zijn die levende wezens en organismen, zowel planten als dieren, die niet worden gebruikt als de dieren van bedrijven. Ze kunnen geen huisdieren worden vanwege hun omvang, klimaat, agressiviteit, etc.. Elke soort vereist verschillende habitats en klimaat te leven. Deze dieren kan van elk continent en wonen in verschillende plaatsen zoals bossen, woestijnen, savannes of palen. Als je van wilde dieren, dan kunt u deze screensaver downloaden naar uw computer. De natuur is buitengewoon!. Download de schermbeveiliging van Wilde dieren te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Dieren, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Dieren, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 583 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-10-25 13:04:52, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Dieren. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Wilde dieren van Dieren om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 18144 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 583 keer
TERUG
8
8 van 10 - 261 stemmen
No. 530 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4573 keer

Pinguïns zijn vliegende vogels die in het ijs van Antarctica naar de Zuidpool wonen. Het zijn vogels die leven in groepen en families en zijn vriendelijk en leuk. Er zijn vele soorten pinguïns in deze screensaver kunt u keizerspinguïns, een van de grotere soorten te zien. Andere kleinere, jongen en eieren. Het zijn vogels die zich voeden met vis voor haar vermogen om vis te vangen. Hoewel de oppervlakte zijn traag, zijn onderwater dieren zeer snel bewegen.

4
4 van 10 - 381 stemmen
No. 584 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4133 keer

Met deze schermbeveiliging zie je een natuur landschap, met bergen, een bos, een meer en veel verschillende dieren, zoals adelaars, herten en sommige vissen in het water. Met deze schermbeveiliging U kunt uw computer monitor in een venster naar de natuur.