Big Hero 6

Disney Schermbeveiliging : Big Hero 6

Big Hero 6 schermbeveiliging

Geanimeerde Big Hero 6 schermbeveiliging

Big Hero 6 Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze scène zien we de twee protagonisten van de Disney film Big Hero 6, die Hiro Hamada en Baymax, zijn robot. Hier zien we ze vliegen over de stad van Sanfransokyo. Hiro is een jong genie van robotica en informatica die een indrukwekkende armor voor Baymax en zelf heeft gecreëerd. Met hun pakken proberen zij de schurk Yokay, die nano-robots gebruikt om hun misdaden te plegen stoppen. Om dit te doen, deze twee helden vliegen snel door de wolkenkrabbers.

Deze animatiefilm werd uitgebracht in 2014 en is een bewerking van Walt Disney Animation Studios en Marvel Studios in een verlaten Marvel comics project. In dit project worden de stijlen van superheld films met de onmiskenbare stijl van de Disney-films zijn gemengd. Naast Baymax en Hiro de andere protagonisten van deze film zijn Gogo Tomago, Honey Lemon, Wasabi-no Ginger en Fredsilla. Samen vormen ze een groep van 6 helden die van plan zijn Yokay plannen, een gevaarlijke schurk die kleine robots met behulp van telepathie bestuurt bederven. Als je van Disney-films, kun je deze spannende nieuwe project vol plezier, actie en technologie niet missen.. Download de schermbeveiliging van Big Hero 6 te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 77 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-11-03 10:11:09, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Big Hero 6 van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 77 keer
TERUG
9
9 van 10 - 8 stemmen
No. 1251 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2699 keer

Wreck-It Ralph is een animatiefilm van Walt Disney vertelt het verhaal van Ralph, een personage in een videospel dat het spel ontsnapt aan andere spellen die willen verbeteren en meer vrienden hebben. Ralph kent de spel personages en maakt nieuwe vrienden in de eind slaat de gaming wereld en wordt een held.

6
6 van 10 - 15 stemmen
No. 1328 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2506 keer

Met deze gratis screensaver ziet u een aantal personages uit de Disney film Aladdin op uw desktop verschijnen. Een transparante Aladdin screensaver om te genieten met een van de beste Disney-klassiekers uit elke keer. Jasmine, de Geest, Vliegend Tapijt, Abu, het kwaad of Jafar Aladdin zal verschijnen op uw bureaublad om een oosterse look te geven aan uw computer. Als u eens met deze screensaver op sociale netwerken om je vrienden, kunnen ze terug te zien Aladdin en vrienden, en denk aan de prachtige film, vol avontuur en liefde.