Big Hero 6

Disney Schermbeveiliging : Big Hero 6

Big Hero 6 schermbeveiliging

Geanimeerde Big Hero 6 schermbeveiliging

Big Hero 6 Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze scène zien we de twee protagonisten van de Disney film Big Hero 6, die Hiro Hamada en Baymax, zijn robot. Hier zien we ze vliegen over de stad van Sanfransokyo. Hiro is een jong genie van robotica en informatica die een indrukwekkende armor voor Baymax en zelf heeft gecreëerd. Met hun pakken proberen zij de schurk Yokay, die nano-robots gebruikt om hun misdaden te plegen stoppen. Om dit te doen, deze twee helden vliegen snel door de wolkenkrabbers.

Deze animatiefilm werd uitgebracht in 2014 en is een bewerking van Walt Disney Animation Studios en Marvel Studios in een verlaten Marvel comics project. In dit project worden de stijlen van superheld films met de onmiskenbare stijl van de Disney-films zijn gemengd. Naast Baymax en Hiro de andere protagonisten van deze film zijn Gogo Tomago, Honey Lemon, Wasabi-no Ginger en Fredsilla. Samen vormen ze een groep van 6 helden die van plan zijn Yokay plannen, een gevaarlijke schurk die kleine robots met behulp van telepathie bestuurt bederven. Als je van Disney-films, kun je deze spannende nieuwe project vol plezier, actie en technologie niet missen.. Download de schermbeveiliging van Big Hero 6 te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 64 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-11-03 10:11:09, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Big Hero 6 van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 64 keer
TERUG
7
7 van 10 - 12 stemmen
No. 1233 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2576 keer

In dit leuke Disney Pixar screensaver kunnen we de hoofdpersonen van de film Wall · E. zien De exploratie robot bekend als EVA lacht als Wall-e schommels op en neer. Het werk van deze kleine robot is om afval te verzamelen en samengeperst tot kleine afval blokjes. Hij bouwt geleidelijk grote torens van afval. EVA functie is om de planeet en al het leven sporen te geven dat de aarde terug bewoonbaar te analyseren. Deze twee robots, zo verschillend, ze leven een totaal andere en eigenzinnige liefdesverhaal.

7
7 van 10 - 119 stemmen
No. 602 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4438 keer

In deze gratis screensaver moet je alle van de belangrijkste Disney-figuren op de top van verschillende achtergronden. De beelden zijn voorzien van een kasteel in de hemel, een enorme groene bos, een schuur, veel sneeuw. En, het belangrijkste onderdeel, zijn Mickey, Goofy, Donald en Minnie. Als je een fan bent van de verschillende karakters van Walt Disney, moet u deze screensaver te hebben en te delen met iedereen die je kent die misschien ook mooi vinden! Beelden van de meest geliefde personages. klassieke Walt Disney Pictures, samen in een gratis screensaver. Ontdek de charme van de personages die Walt Disney leidde tot bekendheid met deze gratis screensaver klassieke personages van Disney.