Disney Mickey Mouse

Disney Schermbeveiliging : Disney Mickey Mouse

Disney Mickey Mouse schermbeveiliging

Geanimeerde Disney Mickey Mouse schermbeveiliging

Disney Mickey Mouse Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver kunt u de beroemde Mickey Mouse, de meest populaire Disney-personage in haar geschiedenis te zien. Hier zijn ze verschillende versies van dit karakter, van zijn eerste ontwerp in zwart-wit om zijn recente verschijning in de video game serie Kingdom Hearts. U kunt ook zien dat hij zijn kleed van tovenaarsleerling waarmee hij verscheen in de film Fantasia, uitgebracht in 1940 dragen.

Wist u dat de Disney Company viert Mickey's verjaardag op 18 november? Zijn geboortejaar wordt beschouwd 1928, zijnde de datum dat Steamboat Willie in première ging, het eerste geluid korte film waar hij verschijnt. Sindsdien heeft Mickey Mouse in de loop der jaren, maar hij heeft altijd behield zijn essentie. Dit personage speelde in kinderkleding series, speelfilms, korte films, cartoons en nog veel videospelletjes. Dit karakter naar voren gekomen als een variant van Oswald the Lucky Rabbit, toen Walt Disney verloor de rechten op dit konijn. . Download de schermbeveiliging van Disney Mickey Mouse te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 101 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-24 09:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Disney Mickey Mouse van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 231 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 101 keer
TERUG
8
8 van 10 - 20 stemmen
No. 767 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3216 keer

Al in uw screensaver Monsters University, de nieuwe Disney Pixar film! Bescherm uw computerscherm met deze animatie waarin James P. Sullivan, ook wel bekend als Sulley, begroet hij ons vriendelijk, terwijl Mike Wazowski in praktijk alles geleerd in de school van Schrik en maakt een angstaanjagende schreeuw met een felle expressie. Als u graag de film uitgebracht in 2001, Monsters Inc ervoor dat deze nieuwe aflevering zal u niet teleurstellen, want het behoudt alle magie en humor van Monsters Inc met enkele jongere personages die zullen leven leuke en gekke avonturen met nieuwe vrienden, zoals Terry en Terri, meneer Carlton, Squishy of Art, en tekens die u zal herkennen, zoals Randy Boggs, of Randall.

6
6 van 10 - 67 stemmen
No. 766 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3403 keer

Screensaver over personages van Toy Story 2, een Amerikaanse computer geanimeerde komedie film geregisseerd door John Lasseter en mede-geregisseerd door Lee Unkrich en Ash Brannon. Het is het vervolg op de film van 1995 Toy Story, uitgebracht door Walt Disney Pictures en de derde film wordt geproduceerd door Pixar. 11 jaar later, een tweede vervolg, werd Toy Story 3 bracht op 18 juni 2010.