Disney Mickey Mouse

Disney Schermbeveiliging : Disney Mickey Mouse

Disney Mickey Mouse schermbeveiliging

Geanimeerde Disney Mickey Mouse schermbeveiliging

Disney Mickey Mouse Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver kunt u de beroemde Mickey Mouse, de meest populaire Disney-personage in haar geschiedenis te zien. Hier zijn ze verschillende versies van dit karakter, van zijn eerste ontwerp in zwart-wit om zijn recente verschijning in de video game serie Kingdom Hearts. U kunt ook zien dat hij zijn kleed van tovenaarsleerling waarmee hij verscheen in de film Fantasia, uitgebracht in 1940 dragen.

Wist u dat de Disney Company viert Mickey's verjaardag op 18 november? Zijn geboortejaar wordt beschouwd 1928, zijnde de datum dat Steamboat Willie in première ging, het eerste geluid korte film waar hij verschijnt. Sindsdien heeft Mickey Mouse in de loop der jaren, maar hij heeft altijd behield zijn essentie. Dit personage speelde in kinderkleding series, speelfilms, korte films, cartoons en nog veel videospelletjes. Dit karakter naar voren gekomen als een variant van Oswald the Lucky Rabbit, toen Walt Disney verloor de rechten op dit konijn. . Download de schermbeveiliging van Disney Mickey Mouse te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 95 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-24 09:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Disney Mickey Mouse van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 231 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 95 keer
TERUG
8
8 van 10 - 8 stemmen
No. 1072 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2474 keer

In deze nieuwe screensaver herstellen we een oude Disney film, uitgebracht in 1995. Pocahontas verschijnt met een droevige uitdrukking, zoals de wind waait haar haren zwaaien. De droge bladeren vliegen in het rond, terwijl ze blijft standvastig. Het verhaal van deze film van Walt Disney Pictures is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van John Smith, een Britse zeeman, en een Indiaanse genaamd Matoaka, ook wel Pocahontas door haar lange haar. Als deze film maakte je enthousiast, kunt u nu uw bureaublad te personaliseren met deze screensaver.

6
6 van 10 - 36 stemmen
No. 961 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2869 keer

In deze gratis screensaver, zult u een aantal van de beste foto's van de film Belle en het Beest krijgen door Walt Disney. Er is een met Beast all dressed up, een andere met Bella ook gekleed, een andere een van hen dansen op de grote zaal, en een andere met alle van de vriendelijke karakters van de film. Als je een fan van de Disney klassiekers, je zeker bezit dit filmpje. Een liefdesverhaal dat de schimmel breekt. De volgende hebben half traditionele stijl half computer gegenereerd. Herbeleef een van de beste Disney klassiekers met deze gratis screensaver van dit mooie verhaal van liefde en avontuur.