Elsa Frozen

Disney Schermbeveiliging : Elsa Frozen

Elsa Frozen schermbeveiliging

Geanimeerde Elsa Frozen schermbeveiliging

Elsa Frozen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Bescherm uw computer met de ongelooflijke magische krachten van Elsa, de hoofdpersoon van Frozen! Deze Disney Princess verschijnt in deze scène zich overgeeft zijn ijzige krachten, en je kunt zien uit hun handen een grote explosie van vorst en ijs, het vullen van de hele kleine sneeuwkristallen die uw computerscherm haar te beschermen. Na het leven van een kind van geheimen en angsten, nu Elsa is een zeer zeker volwassen vrouw zoekt alleen in vrede met zichzelf, zonder iemand te kwetsen.

Frozen is een van de recente films van Walt Disney Animation Studios die het meest succesvol is geweest, en zelfs wanneer reeds later vrijgelaten films, nog steeds het geven van dat gesprek. Zijn lied Let It Go is een wereldwijd succes geweest, zelfs het bereiken van de Oscar award voor beste soundtrack. Prinses Elsa is de beste personage om uw computerscherm bewaken. Telkens wanneer uw pc niet actief is voor een periode van tijd, lijkt Elsa met haar magische ijs overal verspreid. De blauwe en roze kleuren vult met licht uw monitor met de magie van de beste Disney klassiekers.. Download de schermbeveiliging van Elsa Frozen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 74 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-04-24 10:04:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Elsa Frozen van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 196 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 74 keer
TERUG
8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1636 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2066 keer

In deze screensaver verschijnt de top toneel van de Lion King, die een grote veldslag Simba en zijn boze oom Scar Disney geconfronteerd. Simba is teruggekeerd naar de troon van zijn vader terug te winnen, en het moet de usurpator Scar, die over het gehele koninkrijk heeft genomen verdrijven. Ze zijn zo hevig vechten aan de top van Pride Rock, dat is de thuisbasis van de troep leeuwen. Een scène kan nu uw computerscherm te beschermen.

8
8 van 10 - 8 stemmen
No. 1072 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2796 keer

In deze nieuwe screensaver herstellen we een oude Disney film, uitgebracht in 1995. Pocahontas verschijnt met een droevige uitdrukking, zoals de wind waait haar haren zwaaien. De droge bladeren vliegen in het rond, terwijl ze blijft standvastig. Het verhaal van deze film van Walt Disney Pictures is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van John Smith, een Britse zeeman, en een Indiaanse genaamd Matoaka, ook wel Pocahontas door haar lange haar. Als deze film maakte je enthousiast, kunt u nu uw bureaublad te personaliseren met deze screensaver.