Elvis Stitch

Disney Schermbeveiliging : Elvis Stitch

Elvis Stitch schermbeveiliging

Geanimeerde Elvis Stitch schermbeveiliging

Elvis Stitch Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een leuke screensaver met Stitch komt op onze website! Deze ondeugende karakter in de film Lilo & Stitch verschijnt op het strand spelen gitaar verkleed als Elvis Presley, bekend als de koning van de rock and roll. Stitch is een buitenaards experiment dat werd opgericht om grote schade aanrichten, maar als het gaat om Hawaii en wordt aangenomen als een huisdier van Lilo, zijn karakter verandert dramatisch en wordt meer volgzaam en aanhankelijk.

De film Lilo & Stitch is een 2D animaic. Download de schermbeveiliging van Elvis Stitch te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 96 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-07-09 08:07:54, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Elvis Stitch van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 96 keer
TERUG
8
8 van 10 - 20 stemmen
No. 767 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3012 keer

Al in uw screensaver Monsters University, de nieuwe Disney Pixar film! Bescherm uw computerscherm met deze animatie waarin James P. Sullivan, ook wel bekend als Sulley, begroet hij ons vriendelijk, terwijl Mike Wazowski in praktijk alles geleerd in de school van Schrik en maakt een angstaanjagende schreeuw met een felle expressie. Als u graag de film uitgebracht in 2001, Monsters Inc ervoor dat deze nieuwe aflevering zal u niet teleurstellen, want het behoudt alle magie en humor van Monsters Inc met enkele jongere personages die zullen leven leuke en gekke avonturen met nieuwe vrienden, zoals Terry en Terri, meneer Carlton, Squishy of Art, en tekens die u zal herkennen, zoals Randy Boggs, of Randall.

8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1636 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1712 keer

In deze screensaver verschijnt de top toneel van de Lion King, die een grote veldslag Simba en zijn boze oom Scar Disney geconfronteerd. Simba is teruggekeerd naar de troon van zijn vader terug te winnen, en het moet de usurpator Scar, die over het gehele koninkrijk heeft genomen verdrijven. Ze zijn zo hevig vechten aan de top van Pride Rock, dat is de thuisbasis van de troep leeuwen. Een scène kan nu uw computerscherm te beschermen.