Elvis Stitch

Disney Schermbeveiliging : Elvis Stitch

Elvis Stitch schermbeveiliging

Geanimeerde Elvis Stitch schermbeveiliging

Elvis Stitch Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een leuke screensaver met Stitch komt op onze website! Deze ondeugende karakter in de film Lilo & Stitch verschijnt op het strand spelen gitaar verkleed als Elvis Presley, bekend als de koning van de rock and roll. Stitch is een buitenaards experiment dat werd opgericht om grote schade aanrichten, maar als het gaat om Hawaii en wordt aangenomen als een huisdier van Lilo, zijn karakter verandert dramatisch en wordt meer volgzaam en aanhankelijk.

De film Lilo & Stitch is een 2D animaic. Download de schermbeveiliging van Elvis Stitch te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 91 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-07-09 08:07:54, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Elvis Stitch van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 91 keer
TERUG
8
8 van 10 - 28 stemmen
No. 1470 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2502 keer

Bescherm uw computer met de ongelooflijke magische krachten van Elsa, de hoofdpersoon van Frozen! Deze Disney Princess verschijnt in deze scène zich overgeeft zijn ijzige krachten, en je kunt zien uit hun handen een grote explosie van vorst en ijs, het vullen van de hele kleine sneeuwkristallen die uw computerscherm haar te beschermen. Na het leven van een kind van geheimen en angsten, nu Elsa is een zeer zeker volwassen vrouw zoekt alleen in vrede met zichzelf, zonder iemand te kwetsen.

9
9 van 10 - 4 stemmen
No. 1355 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2128 keer

Ontdek met de nieuwe film deze screensaver Disney's, Frankenweenie. In dit screensaver ziet u foto's van de film, als een scène waarin Victor, het kind hoofdpersoon, lijkt met zijn hond Sparky. Er zijn ook voorbeeldfoto's over de film, en de officiële poster van de hoofdpersonen. Geniet van de eerste foto's en beelden uit de film en delen deze screensaver met je vrienden op sociale netwerken. Lees voordat iemand anders de nieuwe Tim Burton-film, Frankenweenie!