Elvis Stitch

Disney Schermbeveiliging : Elvis Stitch

Elvis Stitch schermbeveiliging

Geanimeerde Elvis Stitch schermbeveiliging

Elvis Stitch Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een leuke screensaver met Stitch komt op onze website! Deze ondeugende karakter in de film Lilo & Stitch verschijnt op het strand spelen gitaar verkleed als Elvis Presley, bekend als de koning van de rock and roll. Stitch is een buitenaards experiment dat werd opgericht om grote schade aanrichten, maar als het gaat om Hawaii en wordt aangenomen als een huisdier van Lilo, zijn karakter verandert dramatisch en wordt meer volgzaam en aanhankelijk.

De film Lilo & Stitch is een 2D animaic. Download de schermbeveiliging van Elvis Stitch te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 103 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-07-09 08:07:54, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Elvis Stitch van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 119 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 103 keer
TERUG
6
6 van 10 - 13 stemmen
No. 1208 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2638 keer

In de Disney wereld wordt ook gevierd Halloween. Je favoriete personages zijn klaar om deze grappige feestje vieren. U zult zien verschijnen Stitch vermomd als een duivel, Jack Skellington van Nightmare Before Christmas, Knorretje schrikken Winnie de Poeh of Goofy, Mickey Mouse en Donald Duck vermomd als Frankenstein, Vampier en Weerwolf. Een heel leuke screensaver die de magie van Disney-figuren vermengt zich met de grappige van Halloween, een gelukkig en angstaanjagende nacht.

8
8 van 10 - 33 stemmen
No. 1268 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3516 keer

In deze screensaver kunt u de beroemde Mickey Mouse, de meest populaire Disney-personage in haar geschiedenis te zien. Hier zijn ze verschillende versies van dit karakter, van zijn eerste ontwerp in zwart-wit om zijn recente verschijning in de video game serie Kingdom Hearts. U kunt ook zien dat hij zijn kleed van tovenaarsleerling waarmee hij verscheen in de film Fantasia, uitgebracht in 1940 dragen.