Malafide

Disney Schermbeveiliging : Malafide

Malafide schermbeveiliging

Geanimeerde Malafide schermbeveiliging

Malafide Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Malafide, een van de donkerste en meest angstaanjagende Disney schurken, komt met deze film om haar verhaal te vertellen door actrice Angelina Jolie! In deze film wordt geteld het waargebeurde verhaal van de heks op de klassieke Doornroosje van Walt Disney Pictures. Hier kunt u deze donkere fee gekleed met haar karakteristieke kostuum te zien, met twee grote zwarte horens en haar zwarte adelaar vleugels volledig ingezet. Als je het gevoel een bijzondere fascinatie voor Malafide zeker zal u van dit filmpje, waar je de oorsprong van dit karakter zal vinden en de redenen voor hun goddeloosheid.

In dit nieuwe Disney film verschijnt de Amerikaanse actrice Angelina Jolie speelt de rol van Malafide, de verschrikkelijke heks. Dit personage verscheen voor het eerst in een klassieke Walt Disney Pictures getiteld Doornroosje, die in première in januari 1959. Deze nieuwe film concentreert zich op het verhaal van dit karakter, en vertelt het Malafide herkomst en hoe kwam ze bij de meedogenloze heks geworden alles wat we wisten. Maar deze film verraste ook veel kijkers omdat het zeer menselijke aspecten die niemand kende tot nu toe. Oorspronkelijk was ze een fee met grote mogendheden. Het verhaal draait om prinses Aurora, die gooit een vloek door een spinnewiel dat maakt het vallen in een diepe slaap. U kunt alleen wakker als je een kus van ware liefde te ontvangen. Als je wilt weten hoe het verhaal eindigt de Disney film, Malafide, uitgebracht in 2014 niet mag missen. De film werd geregisseerd door Robert Stromberg, en heeft met andere actoren in de cast als Elle Falling (prinses Aurora), Brenton Thwaites (prins Philip) en Sharlto Copley (koning Stefan).. Download de schermbeveiliging van Malafide te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-06-03 11:06:27, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Malafide van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
6
6 van 10 - 13 stemmen
No. 1208 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2638 keer

In de Disney wereld wordt ook gevierd Halloween. Je favoriete personages zijn klaar om deze grappige feestje vieren. U zult zien verschijnen Stitch vermomd als een duivel, Jack Skellington van Nightmare Before Christmas, Knorretje schrikken Winnie de Poeh of Goofy, Mickey Mouse en Donald Duck vermomd als Frankenstein, Vampier en Weerwolf. Een heel leuke screensaver die de magie van Disney-figuren vermengt zich met de grappige van Halloween, een gelukkig en angstaanjagende nacht.

6
6 van 10 - 15 stemmen
No. 1328 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2506 keer

Met deze gratis screensaver ziet u een aantal personages uit de Disney film Aladdin op uw desktop verschijnen. Een transparante Aladdin screensaver om te genieten met een van de beste Disney-klassiekers uit elke keer. Jasmine, de Geest, Vliegend Tapijt, Abu, het kwaad of Jafar Aladdin zal verschijnen op uw bureaublad om een oosterse look te geven aan uw computer. Als u eens met deze screensaver op sociale netwerken om je vrienden, kunnen ze terug te zien Aladdin en vrienden, en denk aan de prachtige film, vol avontuur en liefde.