Olaf Frozen

Disney Schermbeveiliging : Olaf Frozen

Olaf Frozen schermbeveiliging

Geanimeerde Olaf Frozen schermbeveiliging

Olaf Frozen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Olaf is de sneeuwpop film Frozen starring naast Anna, Elsa, Kristoff of Sven. Het is een leuke sneeuwpop gemaakt door Elsa dankzij haar bevoegdheden van ijs. Dit karakter is erg vriendelijk en grappig, maar het is ook iets onwetend en onschuldig en een beetje onhandig. Hier wordt hij lachend in het midden van de sneeuw bos. Dit karakter is het grappige aan dat deze film van Walt Disney Pictures brengt. Zeker je veel plezier omdat het.

Frozen, de Disney-film was een grote hit in 2013, geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Hij kreeg Oscar voor beste animatiefilm en beste originele lied voor Let It Go. Hij werd ook genomineerd voor vele andere prijzen en erkenningen uit de film wereld. Op het moment dat het brak het record tempo de meest geanimeerde box office, overtreft zelfs Toy Story 3 in dit verhaal het ijs is de echte ster, als Elsa heeft de macht om te bevriezen wat het raakt, en het is onduidelijk of het een gift of een vloek.. Download de schermbeveiliging van Olaf Frozen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 113 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-14 10:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Olaf Frozen van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 308 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 113 keer
TERUG
6
6 van 10 - 51 stemmen
No. 735 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3029 keer

Screensaver met scènes van de film leeuwenkoning van Disney. Dit was de animatiefilm nummer 32, geproduceerd door Walt Disney Pictures. Het verhaal volgt de avonturen van de leeuw Simba, de zoon van Mufasa, de koning van de Afrikaanse savanne. Samen met Timon, Pumbaa, Nala en Zazu, live-avonturen en het oplossen van de problemen van hun wereld. Wilt u de magie van de Disney klassieker leeuwenkoning herbeleven, installeer deze screensaver gratis.

6
6 van 10 - 34 stemmen
No. 764 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2831 keer

Transparante screensaver Rapunzel van Disney. Een nieuwe klassieker cartoon geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. De film vertelt het verhaal van een meisje kan je haar niet knippen, het is magisch, maar verliest stroomstoring. Haar stiefmoeder maakt gebruik van het voor altijd jong, en gevangen in een toren gehouden te worden, totdat het loopt in de schurk Flynn Rider. Samen leven ze een affaire met Pascal de kameleon en Maximus het paard op zoek naar zijn echte ouders. Dan, deel het met iedereen die je maar kunt bedenken over de beste sociale netwerken zijn er!