Olaf Frozen

Disney Schermbeveiliging : Olaf Frozen

Olaf Frozen schermbeveiliging

Geanimeerde Olaf Frozen schermbeveiliging

Olaf Frozen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Olaf is de sneeuwpop film Frozen starring naast Anna, Elsa, Kristoff of Sven. Het is een leuke sneeuwpop gemaakt door Elsa dankzij haar bevoegdheden van ijs. Dit karakter is erg vriendelijk en grappig, maar het is ook iets onwetend en onschuldig en een beetje onhandig. Hier wordt hij lachend in het midden van de sneeuw bos. Dit karakter is het grappige aan dat deze film van Walt Disney Pictures brengt. Zeker je veel plezier omdat het.

Frozen, de Disney-film was een grote hit in 2013, geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Hij kreeg Oscar voor beste animatiefilm en beste originele lied voor Let It Go. Hij werd ook genomineerd voor vele andere prijzen en erkenningen uit de film wereld. Op het moment dat het brak het record tempo de meest geanimeerde box office, overtreft zelfs Toy Story 3 in dit verhaal het ijs is de echte ster, als Elsa heeft de macht om te bevriezen wat het raakt, en het is onduidelijk of het een gift of een vloek.. Download de schermbeveiliging van Olaf Frozen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 121 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-10-14 10:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Olaf Frozen van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 308 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 121 keer
TERUG
7
7 van 10 - 12 stemmen
No. 1233 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2960 keer

In dit leuke Disney Pixar screensaver kunnen we de hoofdpersonen van de film Wall · E. zien De exploratie robot bekend als EVA lacht als Wall-e schommels op en neer. Het werk van deze kleine robot is om afval te verzamelen en samengeperst tot kleine afval blokjes. Hij bouwt geleidelijk grote torens van afval. EVA functie is om de planeet en al het leven sporen te geven dat de aarde terug bewoonbaar te analyseren. Deze twee robots, zo verschillend, ze leven een totaal andere en eigenzinnige liefdesverhaal.

6
6 van 10 - 13 stemmen
No. 1208 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2638 keer

In de Disney wereld wordt ook gevierd Halloween. Je favoriete personages zijn klaar om deze grappige feestje vieren. U zult zien verschijnen Stitch vermomd als een duivel, Jack Skellington van Nightmare Before Christmas, Knorretje schrikken Winnie de Poeh of Goofy, Mickey Mouse en Donald Duck vermomd als Frankenstein, Vampier en Weerwolf. Een heel leuke screensaver die de magie van Disney-figuren vermengt zich met de grappige van Halloween, een gelukkig en angstaanjagende nacht.