Simba vs Scar

Disney Schermbeveiliging : Simba vs Scar

Simba vs Scar schermbeveiliging

Geanimeerde Simba vs Scar schermbeveiliging

Simba vs Scar Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver verschijnt de top toneel van de Lion King, die een grote veldslag Simba en zijn boze oom Scar Disney geconfronteerd. Simba is teruggekeerd naar de troon van zijn vader terug te winnen, en het moet de usurpator Scar, die over het gehele koninkrijk heeft genomen verdrijven. Ze zijn zo hevig vechten aan de top van Pride Rock, dat is de thuisbasis van de troep leeuwen. Een scène kan nu uw computerscherm te beschermen.

De film The Lion King is een van de Disney klassiekers, die werd geopend in 1994 en staat op nummer 32 van de films van Walt Disney. Het sterren Simba, een jonge leeuw het koninkrijk verlaten na de dood van koning Mufasa, zijn vader. Wanneer hij terugkeert, worden volwassen, moet zijn oom Scar vechten om de troon terug te krijgen, omdat hij de rechtmatige koning. Deze film is enigszins geïnspireerd door Hamlet, William Shakespeare's werk, zij het zeer vrij. Deze geanimeerde film won een Oscar voor beste soundtrack en een Golden Globe voor Beste Film Award. Hoewel in één keer werd gedacht dat deze film een ​​zijde project Pocahontas gehouden tegelijkertijd, het feit dat veel succes verkregen.. Download de schermbeveiliging van Simba vs Scar te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 47 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-01-19 11:01:33, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Simba vs Scar van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 21 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 47 keer
TERUG
8
8 van 10 - 45 stemmen
No. 771 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3493 keer

Deze screensaver is transparant, hetgeen betekent dat de foto's van Iejoor hebben geen achtergrond en zal op de top van elke Windows of programma's u hebt geopend worden geplaatst. Iejoor is een personage in de Winnie de Poeh cartoon series. Hij wordt over het algemeen gekenmerkt als een pessimistisch, somber, depressief, anhedonic, oude grijze gevulde ezel die een vriend van de hoofdpersoon, Winnie de Poeh. Als je van deze lieve karakter van Winnie de Poeh-serie, zal je zeker genieten van deze gratis transparante screensaver. Vergeet niet om het te delen over de beste sociale netwerken met uw vrienden en familie, zodat zij het ​​ook kunnen downloaden als ze willen!

9
9 van 10 - 23 stemmen
No. 970 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2848 keer

Malafide, een van de donkerste en meest angstaanjagende Disney schurken, komt met deze film om haar verhaal te vertellen door actrice Angelina Jolie! In deze film wordt geteld het waargebeurde verhaal van de heks op de klassieke Doornroosje van Walt Disney Pictures. Hier kunt u deze donkere fee gekleed met haar karakteristieke kostuum te zien, met twee grote zwarte horens en haar zwarte adelaar vleugels volledig ingezet. Als je het gevoel een bijzondere fascinatie voor Malafide zeker zal u van dit filmpje, waar je de oorsprong van dit karakter zal vinden en de redenen voor hun goddeloosheid.