Simba vs Scar

Disney Schermbeveiliging : Simba vs Scar

Simba vs Scar schermbeveiliging

Geanimeerde Simba vs Scar schermbeveiliging

Simba vs Scar Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze screensaver verschijnt de top toneel van de Lion King, die een grote veldslag Simba en zijn boze oom Scar Disney geconfronteerd. Simba is teruggekeerd naar de troon van zijn vader terug te winnen, en het moet de usurpator Scar, die over het gehele koninkrijk heeft genomen verdrijven. Ze zijn zo hevig vechten aan de top van Pride Rock, dat is de thuisbasis van de troep leeuwen. Een scène kan nu uw computerscherm te beschermen.

De film The Lion King is een van de Disney klassiekers, die werd geopend in 1994 en staat op nummer 32 van de films van Walt Disney. Het sterren Simba, een jonge leeuw het koninkrijk verlaten na de dood van koning Mufasa, zijn vader. Wanneer hij terugkeert, worden volwassen, moet zijn oom Scar vechten om de troon terug te krijgen, omdat hij de rechtmatige koning. Deze film is enigszins geïnspireerd door Hamlet, William Shakespeare's werk, zij het zeer vrij. Deze geanimeerde film won een Oscar voor beste soundtrack en een Golden Globe voor Beste Film Award. Hoewel in één keer werd gedacht dat deze film een ​​zijde project Pocahontas gehouden tegelijkertijd, het feit dat veel succes verkregen.. Download de schermbeveiliging van Simba vs Scar te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 41 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-01-19 11:01:33, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Simba vs Scar van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 21 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 41 keer
TERUG
8
8 van 10 - 90 stemmen
No. 503 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6139 keer

Als je een grote fan van Walt Disney films, kun je niet missen De Sneeuwkoningin, een film die in de ijzige koninkrijk Arendelle. We kunnen Elsa, de sneeuwkoningin, draagt ​​een blauwe jurk en sneeuw kristal in zijn hand, en Anna, haar zusje te zien. Ook blijkt Olaf, een grappige sneeuwman, terwijl een kleine sneeuw valt op hen allemaal. Deze nieuwe Disney film is geïnspireerd door de koude gebieden van de Alpen, in het centrum van Europa. Met onze gratis screensaver kunt u reizen naar verre landen zonder het verlaten van de site.

6
6 van 10 - 34 stemmen
No. 742 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3634 keer

Donald Duck screensaver. Donald Duck is een stripfiguur die in 1934 in Walt Disney Producties en onder licentie van The Walt Disney Company. Donald is een antropomorfische eend wit met een geel-oranje snavel, benen en voeten. Hij draagt ​​meestal een matrozenpakje met een pet en een zwart of rood strikje. als je van Donald Duck, kunt u genieten van dit vrije screensaver.