Wall-E

Disney Schermbeveiliging : Wall-E

Wall-E schermbeveiliging

Geanimeerde Wall-E schermbeveiliging

Wall-E Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In dit leuke Disney Pixar screensaver kunnen we de hoofdpersonen van de film Wall · E. zien De exploratie robot bekend als EVA lacht als Wall-e schommels op en neer. Het werk van deze kleine robot is om afval te verzamelen en samengeperst tot kleine afval blokjes. Hij bouwt geleidelijk grote torens van afval. EVA functie is om de planeet en al het leven sporen te geven dat de aarde terug bewoonbaar te analyseren. Deze twee robots, zo verschillend, ze leven een totaal andere en eigenzinnige liefdesverhaal.

Deze film is een productie van Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios. Deze 3D animatiefilm werd geregisseerd door Andrew Stanton en de première in 2008. Hij won de Academy Award voor de beste animatiefilm. Een karakteristieke eigenschap is dat het eerste deel van de film ontbrak dialoog alle zenden de kijker visueel en grafisch. Wall-e is een reinigings-eenheid die verantwoordelijk is voor het organiseren van afvalresten die zich ophopen op de planeet Aarde. Als de robot de planeet EVA bereikt, Wall-E wordt verliefd en leeft een zeer ongebruikelijke romantische verhaal. Deze film was een groot succes, want het karakter Wall-E, ondanks het feit dat een robot, heeft een kinderlijke persoonlijkheid maakt hem heel schattig en geliefd bij het ​​publiek. Nu kunt u genieten van deze geliefde personages om uw scherm te beschermen en aanpassen van uw computer. Een nieuwsgierigheid van deze film is dat de robot personages hebben geen menselijke stemmen, maar gebruik maken van lichaamstaal en robotachtige geluiden, ontworpen door Ben Burtt aan het zijn hetzelfde als stemmen.. Download de schermbeveiliging van Wall-E te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 130 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-04-08 10:04:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Wall-E van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 84 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 130 keer
TERUG
8
8 van 10 - 8 stemmen
No. 1072 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2797 keer

In deze nieuwe screensaver herstellen we een oude Disney film, uitgebracht in 1995. Pocahontas verschijnt met een droevige uitdrukking, zoals de wind waait haar haren zwaaien. De droge bladeren vliegen in het rond, terwijl ze blijft standvastig. Het verhaal van deze film van Walt Disney Pictures is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van John Smith, een Britse zeeman, en een Indiaanse genaamd Matoaka, ook wel Pocahontas door haar lange haar. Als deze film maakte je enthousiast, kunt u nu uw bureaublad te personaliseren met deze screensaver.

8
8 van 10 - 48 stemmen
No. 777 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3961 keer

Geniet van alle van de magie van Disney op uw computer dankzij Tinkelbel, het elfje dat altijd gaat samen met Peter Pan op zijn avonturen door nooit land. Hier kunnen we zien haar vliegen over bos van feeën, dat is waar ze woont samen met haar vrienden. Hoewel het karakter Tinkelbel is een personage bedacht door JM Barrie in de roman Peter Pan, en een lange tijd na Disney bracht zijn animatie film, deze magische personage sprong om alleen roem, als een beeld en de mascotte van de Disney parken, en pas veel later verkregen populariteit voor zijn verschijning op de spin-off film serie Disney feeën, waar ze is de protagonisten en de plot draait om het personage.