Wall-E

Disney Schermbeveiliging : Wall-E

Wall-E schermbeveiliging

Geanimeerde Wall-E schermbeveiliging

Wall-E Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In dit leuke Disney Pixar screensaver kunnen we de hoofdpersonen van de film Wall · E. zien De exploratie robot bekend als EVA lacht als Wall-e schommels op en neer. Het werk van deze kleine robot is om afval te verzamelen en samengeperst tot kleine afval blokjes. Hij bouwt geleidelijk grote torens van afval. EVA functie is om de planeet en al het leven sporen te geven dat de aarde terug bewoonbaar te analyseren. Deze twee robots, zo verschillend, ze leven een totaal andere en eigenzinnige liefdesverhaal.

Deze film is een productie van Walt Disney Pictures en Pixar Animation Studios. Deze 3D animatiefilm werd geregisseerd door Andrew Stanton en de première in 2008. Hij won de Academy Award voor de beste animatiefilm. Een karakteristieke eigenschap is dat het eerste deel van de film ontbrak dialoog alle zenden de kijker visueel en grafisch. Wall-e is een reinigings-eenheid die verantwoordelijk is voor het organiseren van afvalresten die zich ophopen op de planeet Aarde. Als de robot de planeet EVA bereikt, Wall-E wordt verliefd en leeft een zeer ongebruikelijke romantische verhaal. Deze film was een groot succes, want het karakter Wall-E, ondanks het feit dat een robot, heeft een kinderlijke persoonlijkheid maakt hem heel schattig en geliefd bij het ​​publiek. Nu kunt u genieten van deze geliefde personages om uw scherm te beschermen en aanpassen van uw computer. Een nieuwsgierigheid van deze film is dat de robot personages hebben geen menselijke stemmen, maar gebruik maken van lichaamstaal en robotachtige geluiden, ontworpen door Ben Burtt aan het zijn hetzelfde als stemmen.. Download de schermbeveiliging van Wall-E te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Disney, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Disney, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 119 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-04-08 10:04:00, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Disney. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Wall-E van Disney om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 84 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 119 keer
TERUG
6
6 van 10 - 107 stemmen
No. 664 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4247 keer

Deze gratis screensaver is echt een diavoorstelling van enkele van de mooiste beelden van de prinsessen van Disney. Disney Princess Screensavers. De vrouwelijke hoofdpersonen die in Walt Disney Pictures animatiefilm verschijnen. In deze gratis screensaver kunt u Disney prinsessen als Mulan, Bella, Ariel, Aurora, Assepoester, Rapunzel, Jasmine, Pocahontas, Sneeuwwitje en Tiana zien. Eindelijk samen nieuwe Prinsessen Disney Prinsessen klassieke films ooit. Je favoriete personages kunt uw monitor versieren.

6
6 van 10 - 44 stemmen
No. 857 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2791 keer

Trotseer gratis screensaver. In de film, de ervaren boogschutter Merida tart een eeuwenoude gewoonte, ontketenen van warboel in het koninkrijk. Na raadpleging van een wijze oude vrouw om hulp, wordt ze vervloekt en is gedwongen om de ban ongedaan te maken voordat het te laat is. Geniet van deze actie en magische historie met deze gratis screensaver.