Zeemeermin

Fantasie Schermbeveiliging : zeemeermin

Zeemeermin schermbeveiliging

Geanimeerde zeemeermin schermbeveiliging

Zeemeermin Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Zeemeermin screensaver, een zeemeermin, of een sirene, is een mythologisch aquatisch schepsel met een vrouwelijk menselijk hoofd, armen en romp en de staart van een vis. Zeemeerminnen zijn vertegenwoordigd in de folklore, literatuur en populaire cultuur van vele landen wereldwijd. Vandaag de dag worden zeemeerminnen als aantrekkelijk en vriendelijke wezens, zoals deze gratis screensaver. Een daarvan is een Winx zeemeermin, en anderen behoren tot een anime serie, die Japanse tekenfilms zijn. Hier lijken erg vriendelijk en lijken erg vriendelijke manier, met vrolijke en grappige uitdrukking.

Een zeemeermin is een mythologisch wezen dat het lichaam van een vrouw uit de taille heeft, en heeft een vissenstaart. Aan de oorsprong van de legenden, de zeemeerminnen vogel lichaam en menselijk hoofd, maar dat de vertegenwoordiging in de loop der jaren. Vandaag worden zij beschouwd als een sympathieke en vriendelijke wezens, maar in het begin van de legendes waren misleid wezens te zeilers om de rotsen te lokken met hun gezang.. Download de schermbeveiliging van Zeemeermin te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Fantasie, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Fantasie, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 93 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-19 12:04:56, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Fantasie. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zeemeermin van Fantasie om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 161 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 93 keer
TERUG
6
6 van 10 - 4 stemmen
No. 1283 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2361 keer

Het teken dat in het midden van deze betoverde bos verschijnt is een krijger kobold, gewapend met een metalen buis die als een stokje of club. Hoewel soms deze elfen worden geïdentificeerd met sympathieke en fijne wezens, dit karakter heeft een donkere en sombere uitdrukking. Volgens vele legendes, deze fantasiewezens zijn erg intelligent en ze zijn in staat om te manipuleren en te misleiden mensen. Velen van hen zijn zo ondeugend, en plezier hebben verwarrend reizigers, die gedesoriënteerd met zijn misleidingen en gewoon verloren in het bos, ver weg van de paden. Deze dwerg lijkt te wachten op een rollator krijgen.

6
6 van 10 - 5 stemmen
No. 1538 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1807 keer

Een screensaver waarin een ridder op het witte paard wordt geconfronteerd met een spuwen vuur draak. Een typische scène van sprookjes, de dappere ridder die vecht tegen de draak het kasteel zie je in de verte te bereiken, en red de prinses in nood. Als je van epische verhalen of sprookjes, wil je deze gratis screensaver op je computer. U kunt ook laten zien aan je vrienden met sociale netwerken.