Iron Man

Films Schermbeveiliging : Iron Man

Iron Man schermbeveiliging

Geanimeerde Iron Man schermbeveiliging

Iron Man Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Iron Man is een van de meest originele en superhelden verschillend zijn. Hij heeft geen superkrachten, maar is een wetenschapper en ingenieur die bouwde een robot harnas dat hem in staat stelt om te vliegen, hebben super kracht, kunst wapens gebruikt om te vechten kwaad. Geboren als stripfiguur, dan is hij starred in zijn eigen serie en heeft nu zijn eigen serie films veel succes met Robert Downey Jr als Tony Stark (Iron Man).

Anthony Edward ”Tony“ Stark is een miljonair en hoofd van Stark Industrieën, is ook een technisch genie. Wordt gevangen genomen door de vijanden van de Verenigde Staten tijdens de oorlog en zijn pantser gebouwd als defensieve en offensieve wapen te ontsnappen, en werd superheld. Lid van de Avengers, vriend van Captain America en Thor.. Download de schermbeveiliging van Iron Man te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 41 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-08-22 08:08:20, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Iron Man van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 77 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 41 keer
TERUG
6
6 van 10 - 3 stemmen
No. 1212 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1787 keer

Gilda, de beroemdste papier bereikt van de Amerikaanse actrice Rita Hayworth in de film met dezelfde naam, dit volledig gratis screensaver. De film van Gilda, die werd uitgebracht in 1946, was een mijlpaal in de geschiedenis van de cinema, en werd een klassieker en een icoon van sensualiteit. De film Gilda heeft zulke briljante acteurs als Rita Hayworth in de titelrol, samen met Glenn Ford en George Macready.

8
8 van 10 - 20 stemmen
No. 1471 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1395 keer

Wilt u echt genieten van de film The Wolverine? Met deze transparante screensaver kunt u kijken lijkt de acteur Hugh Jackman in de rol van een lid van de X-Men, Logan, ook wel bekend als Wolverine of X-Wapen. De hoofdpersoon van de tweede spin-off van de X-Men films verschijnen op het bureaublad van uw computer, het onthullen op de achtergrond uw mappen, iconen of behang die u heeft ingesteld. Als u wilt dat de pixels van het beeldscherm van uw computer te beschermen, kunt u denken aan iemand beter dan Wolverine om het te doen?