Iron Man

Films Schermbeveiliging : Iron Man

Iron Man schermbeveiliging

Geanimeerde Iron Man schermbeveiliging

Iron Man Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Iron Man is een van de meest originele en superhelden verschillend zijn. Hij heeft geen superkrachten, maar is een wetenschapper en ingenieur die bouwde een robot harnas dat hem in staat stelt om te vliegen, hebben super kracht, kunst wapens gebruikt om te vechten kwaad. Geboren als stripfiguur, dan is hij starred in zijn eigen serie en heeft nu zijn eigen serie films veel succes met Robert Downey Jr als Tony Stark (Iron Man).

Anthony Edward ”Tony“ Stark is een miljonair en hoofd van Stark Industrieën, is ook een technisch genie. Wordt gevangen genomen door de vijanden van de Verenigde Staten tijdens de oorlog en zijn pantser gebouwd als defensieve en offensieve wapen te ontsnappen, en werd superheld. Lid van de Avengers, vriend van Captain America en Thor.. Download de schermbeveiliging van Iron Man te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 40 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-08-22 08:08:20, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Iron Man van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 77 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 40 keer
TERUG
8
8 van 10 - 10 stemmen
No. 1118 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1777 keer

Deze film is het vervolg op Hoe tem je een draak, een Dreamworks film met Hiccup, een jonge Viking en zijn draak tandeloze, een nacht woede trainen. Hier kunnen we zien ze vliegen op volle snelheid over het zee-oppervlak, met het eiland Berk op de achtergrond. Er is waar alle vikingen wonen. Hiccup is de eerste van de vikingen, die een nacht woede opgeleid om een draak ruiter, en nu dankzij hem elk Berk vikingen hun eigen draak voor het rijden. Heeft het nieuwe avontuur dat de hoofdpersonen van deze geanimeerde film vol actie, fantasie en mooie mythologische dieren leven niet missen.

9
9 van 10 - 11 stemmen
No. 1411 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1452 keer

Nu kunt u het nieuwe avontuur van Thor, de god van de donder, op uw bureaublad te voelen! De screensaver Thor: The Dark World toont het woedend zoon van Odin, terwijl hij houdt zijn hamer, Mjolnir. Altijd op de loer ligt het toeziend oog van zijn kwade broer, Loki. Deze keer is Thor gedwongen om hulp te zoeken van zijn jongere broer een veel grotere vijanden geconfronteerd, Malekith en zijn donkere elfen. Te zien of ze hun doel bereiken, moet je de nieuwe film Thor: The Dark World en ontdek zelf wat er gebeurt.