Neytiri, prinses van de Omaticaya

Films Schermbeveiliging : Neytiri, prinses van de Omaticaya

Neytiri, prinses van de Omaticaya schermbeveiliging

Geanimeerde Neytiri, prinses van de Omaticaya schermbeveiliging

Neytiri, prinses van de Omaticaya Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In de film genaamd Avatar van James Cameron, de actrice Zoe Saldana is degene die de vrouwelijke hoofdpersoon in de film, Neytiri, prinses van de Omaticaya, de Na'vi clan centraal in het verhaal speelt. Ze voelt zich aangetrokken tot Jake Sully vanwege zijn moed en, later, zal ze verliefd op hem. Als je een fan bent van Avatar, of dit specifieke karakter hadden gewild, dan downloaden naar uw computer en versier je pc-scherm. Vergeet niet om het te delen op de sociale netwerken met iedereen die je kent en denkt misschien geïnteresseerd.

Dit is een van de belangrijkste personages in de film Avatar. Dit Na'vi vrouw is de dochter van Omaticaya leider, die zijn opvolger wordt. Neytiri is breder dan de rest van zijn familie mentaliteit. Ze wil een band tussen mensen en Na'vi aan de militaire confrontatie te vestigen. Zij zijn van plan om te veroveren en verwoesten uw huis, de moeder boom, een grote oude boom waar ze allemaal wonen.. Download de schermbeveiliging van Neytiri, prinses van de Omaticaya te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 82 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-02-04 16:02:53, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Neytiri, prinses van de Omaticaya van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1463 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 82 keer
TERUG
9
9 van 10 - 35 stemmen
No. 879 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2485 keer

Punisher is een karakter uit het Marvel komieks. Punisher is een anti-held, is een wilde karakter die geen moord, ontvoering, afpersing, bedreigingen en martelingen niet erg als een tactiek om de criminaliteit te bestrijden. Er zijn drie films over het karakter van Punisher, want het was een zeer populair in de VS in de jaren 80. Het heeft ook een tv-serie en diverse video-spelletjes. Deskundige strijder. Omgaan met allerlei wapens.

8
8 van 10 - 5 stemmen
No. 1144 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1732 keer

Als u wilt dat uw computerscherm te beschermen, kunt u denken aan iemand beter te doen dan de X-Men? Hier ziet u de belangrijkste personages verschijnen in X-Men: Days of Future Past. In deze film het verleden, het heden en de toekomst worden gemengd, en Marvel superhelden van verschillende generaties moeten de krachten bundelen om te vechten tegen de gemeenschappelijke vijand. Geniet vanaf nu Wolverine, Kitty Pride, Colossus, Storm, Charles Xavier (Professor X), Magneto, Beast, Mystique, en vele andere mutanten van deze film saga. Mis deze geweldige film, vol actie, intriges en spectaculaire special effects, geregisseerd door Bryan Singer niet missen.