Neytiri, prinses van de Omaticaya

Films Schermbeveiliging : Neytiri, prinses van de Omaticaya

Neytiri, prinses van de Omaticaya schermbeveiliging

Geanimeerde Neytiri, prinses van de Omaticaya schermbeveiliging

Neytiri, prinses van de Omaticaya Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In de film genaamd Avatar van James Cameron, de actrice Zoe Saldana is degene die de vrouwelijke hoofdpersoon in de film, Neytiri, prinses van de Omaticaya, de Na'vi clan centraal in het verhaal speelt. Ze voelt zich aangetrokken tot Jake Sully vanwege zijn moed en, later, zal ze verliefd op hem. Als je een fan bent van Avatar, of dit specifieke karakter hadden gewild, dan downloaden naar uw computer en versier je pc-scherm. Vergeet niet om het te delen op de sociale netwerken met iedereen die je kent en denkt misschien geïnteresseerd.

Dit is een van de belangrijkste personages in de film Avatar. Dit Na'vi vrouw is de dochter van Omaticaya leider, die zijn opvolger wordt. Neytiri is breder dan de rest van zijn familie mentaliteit. Ze wil een band tussen mensen en Na'vi aan de militaire confrontatie te vestigen. Zij zijn van plan om te veroveren en verwoesten uw huis, de moeder boom, een grote oude boom waar ze allemaal wonen.. Download de schermbeveiliging van Neytiri, prinses van de Omaticaya te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 78 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-02-04 16:02:53, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Neytiri, prinses van de Omaticaya van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1463 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 78 keer
TERUG
6
6 van 10 - 22 stemmen
No. 1494 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1240 keer

Het embleem van spotgaai, de belangrijkste icoon van deze aflevering van The Hunger Games, verschijnt in vlammen in deze screen protector. Dit keer is de spotgaai verschijnt met uitgespreide vleugels, met een uitdagende blik en het tonen van al zijn volheid. De bewerking van de roman The Hunger Games film: Mockingjay is verdeeld in twee delen, want het boek is zeer uitgebreid en zou een film van grote lengte te creëren. Als je genoten hebt van het lezen van dit verhaal, de film die je zeker indruk want het heeft een zeer spannende tijd.

8
8 van 10 - 534 stemmen
No. 352 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6297 keer

Deze screensaver is een diavoorstelling van foto's van het echtpaar dat de film Avatar Ster door James Cameron. prinses Omaticaya Neytiri moet Jake Sully leren de cultuur van haar volk, en u kunt zien haar dat te doen in een aantal van deze foto's. Ze leert hem ook hoe haar mensen leven in harmonie met Eywa. Neytiri en Jake Sully verliefd worden, en dit is van cruciaal belang in de besluiten van Jake Sully over zijn superieur, kolonel Miles Quaritch. Als u de film of een van de personages vond, dan moet je deze screensaver te hebben en te delen met iedereen die je kent en delen dezelfde interesses als jij over de sociale netwerken!