Neytiri, prinses van de Omaticaya

Films Schermbeveiliging : Neytiri, prinses van de Omaticaya

Neytiri, prinses van de Omaticaya schermbeveiliging

Geanimeerde Neytiri, prinses van de Omaticaya schermbeveiliging

Neytiri, prinses van de Omaticaya Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In de film genaamd Avatar van James Cameron, de actrice Zoe Saldana is degene die de vrouwelijke hoofdpersoon in de film, Neytiri, prinses van de Omaticaya, de Na'vi clan centraal in het verhaal speelt. Ze voelt zich aangetrokken tot Jake Sully vanwege zijn moed en, later, zal ze verliefd op hem. Als je een fan bent van Avatar, of dit specifieke karakter hadden gewild, dan downloaden naar uw computer en versier je pc-scherm. Vergeet niet om het te delen op de sociale netwerken met iedereen die je kent en denkt misschien geïnteresseerd.

Dit is een van de belangrijkste personages in de film Avatar. Dit Na'vi vrouw is de dochter van Omaticaya leider, die zijn opvolger wordt. Neytiri is breder dan de rest van zijn familie mentaliteit. Ze wil een band tussen mensen en Na'vi aan de militaire confrontatie te vestigen. Zij zijn van plan om te veroveren en verwoesten uw huis, de moeder boom, een grote oude boom waar ze allemaal wonen.. Download de schermbeveiliging van Neytiri, prinses van de Omaticaya te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 88 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-02-04 16:02:53, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Neytiri, prinses van de Omaticaya van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1463 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 88 keer
TERUG
8
8 van 10 - 8 stemmen
No. 1722 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1618 keer

Nieuwe film over de personages uit het stripboek Fantastic 4. nieuwe verfilming van de komische personages, cartoons en andere films van de 4 Fantastic. Jonge mensen die worden blootgesteld aan de energie van een levensvorm uit een andere dimensie dat geeft hen speciale krachten. The Human Torch kan vliegen en zijn lichaam is bedekt met vlammen. The Invisible Woman kan je lichaam niet kan worden gezien en krachtvelden gecontroleerd. Het ding is een wezen dat zijn hele lichaam is rotsachtig. Mr. Fantastic heeft een elastische lichaam die kunnen verlengen en krimpen op wil. Samen zullen we vechten Victor Von Doom, die wil om te leven op aarde te vernietigen.

7
7 van 10 - 19 stemmen
No. 922 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2718 keer

De Ongelooflijke Hulk ook wel Hulk is een personage uit de strips, gemaakt door Marvel Komieks, een van de meer populaire komische Superhelden in de wereld. Het karakter is geïnspireerd door Dr Jekyll and Mr Hyde, met dr. Bruce Banner in een experiment dat super kracht krijgt wanneer omgetoverd tot een gigantisch groen zijn, maar niet behouden zijn intelligentie of zijn herinneringen. Hulk heeft onbeperkte kracht, snelheid en uithoudingsvermogen die groeien, samen met zijn grootte, regenereert snel van zijn wonden en hij kan zien spoken.