Een ring van "In de Ban van de Ring"

Films Schermbeveiliging : Een ring van "In de Ban van de Ring"

Een ring van "In de Ban van de Ring" schermbeveiliging

Geanimeerde Een ring van "In de Ban van de Ring" schermbeveiliging

Een ring van
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensavers van de Ene Ring van filmtrilogie In de Ban van de Ring boeken op basis van JR Tolkien fantasie. De trilogie bestaat uit drie actiefilms, epische fantasy: The Fellowship of the Ring (2001), The Two Towers (2002) en The Return of the King (2003). De drie films volgen de jonge hobbit Frodo en zijn metgezellen, en beginnen aan een zoektocht om de Ene Ring te vernietigen, en zo de vernietiging van de Dark Lord Sauron. Geanimeerd beeld van deze krachtige vuur ring.

In de Ban van de Ring is een epische film trilogie, bestaande uit drie fantasy adventure films gebaseerd op de drie-volume boek met dezelfde naam door Engels auteur JRR Tolkien. Als je een fan bent van In de Ban van de Ring, romans, films, of beide, dan moet je deze screensaver te downloaden en te delen via de sociale netwerken met uw vrienden, familie of wie je denkt dat het ook een fan. De meest krachtige object in de wereld van de fantasie is de Ene Ring, In de Ban van de Ring. Een ring met magische krachten gebruikt om alle ringen met bevoegdheden controleren. Het heeft de magische kracht om vele krachten te beheersen, waardoor het een zeer krachtige object. De plot van de film concentreert zich op het onderzoek, behoud en vernietiging van dit relikwie. De personages reizen de werelden in deze magische wereld, op zoek naar vernietiging vormen. Grote epos van magische tekens als dwergen, elfen, tovenaars, goblins, orcs, en meer. Een gouden ring met letters van de taal van de elfen, omringd door vuur.. Download de schermbeveiliging van Een ring van "In de Ban van de Ring" te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 383 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-05-05 12:05:27, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Een ring van \"In de Ban van de Ring\" van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 12943 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 383 keer
TERUG
9
9 van 10 - 3 stemmen
No. 1621 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1412 keer

Katniss Everdeen is de hoofdpersoon van Suzanne Collins De Hongerspelen trilogie. Haar naam komt van een eetbare plant genaamd Katniss. Jennifer Lawrence afgebeeld Katniss in de film De Hongerspelen en in de volgende films, Vlammen en Spotgaai. Katniss Everdeen wordt het symbool (Spotgaai) van een opstand voor de twaalf districten tegen de onderdrukking van het Capitool in het fictieve land Panem.

7
7 van 10 - 18 stemmen
No. 911 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2589 keer

Spider-Man keert terug naar het grote scherm met een nieuwe film, Verbazingwekkend Spider-Man, die de eerste fase van het leven van de superheld vertelt, gespeeld dit keer door de Californische acteur Andrew Garfield in de rol van Peter Parker. In deze screensaver ziet verschijnen spinachtige superheld Spider-Man of De hagedis op je desktop met transparante achtergrond. U kunt delen op sociale netwerken dit screensaver en geniet van de nieuwe Spider-Man film met je vrienden.