Space opera

Films Schermbeveiliging : space opera

Space opera schermbeveiliging

Geanimeerde space opera schermbeveiliging

Space opera Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Space Opera is een filmgenre scene gelijk in de toekomstfantasie, al is het onderwerp dichter bij de films of avonturenromans. Het is een genre op zich, zelfs voordat de wetenschap werd geassocieerd met lage kwaliteit fictie, worden beschouwd als romantische verhalen waar de mens verkent het heelal met technologische doorbraken en de frames zijn erg basic in de strijd van goed tegen kwaad.

De Space opera of operette is een subgenus van de fantasie, waar ze vertellen verhalen over romantische avonturen die plaatsvinden in de ruimte. De Space Opera is van toepassing op romans en films. Het is een genre dat in gebruik viel in de late twintigste eeuw. Ze volgen niet de regels van de wetenschap.. Download de schermbeveiliging van Space opera te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 34 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-09-03 09:09:16, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Space opera van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 34 keer
TERUG
7
7 van 10 - 28 stemmen
No. 589 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3931 keer

Als je graag zien Katniss Everdeen in The Hunger Games, kunt u nu een spectaculaire screensaver van brand vliegen, de tweede aflevering van The Hunger Games, een film saga gebaseerd op de romans van Suzanne Collins. Daarin kunt u Katniss op een platform te zien op de nieuwe Quarter Quell, een gebeurtenis die de winnaars van elk district terugkeer naar de combat ring maakt. Naast haar, kunnen we de Spotgaai embleem bedekt met vlammen, een zeer karakteristiek icoon van de hele saga dat dit zal veranderen in een symbool van hoop in deze nieuwe aflevering te zien. Genieten van de première van The Hunger Flames: Catching Fire op 22 november 2013.

9
9 van 10 - 5 stemmen
No. 1682 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 974 keer

Deze robot is de grote schurk van de film The Avengers: The Age of Ultron. In deze film, het is een mislukt experiment, dat ontstaat als Tony Stark experimenteert met kunstmatige intelligentie. Na een ongeval, Ultron rebellen en probeert uit te roeien het menselijk ras, omdat hij begrijpt dat het de enige manier om de planeet te redden. The Avengers zal opnieuw de krachten te bundelen om hem te verslaan, en dat is het creëren van een enorm leger van robots als hem naar de planeet te veroveren.