World War Z

Films Schermbeveiliging : World War Z

World War Z schermbeveiliging

Geanimeerde World War Z schermbeveiliging

World War Z Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Nu kunt u genieten op uw screensaver nieuwe Brad Pitt film, World War Z. De bekende Amerikaanse acteur speelt de rol van een detective Verenigde Naties is met zijn familie bedreigd door een verschrikkelijke pandemie. In de screensaver ziet u een van de meest adembenemende scènes van de film, met Gerry Lane (Brad Pitt) geconfronteerd met een grote bedreiging. Als je van apocalyptische films vol actie en spannende momenten, dat u zult genieten van deze film geregisseerd door Marc Foster.

World War Z is een film die kunnen worden aangemerkt als actie, horror of zombies films. Het vertelt hoe een pandemie dreigt de wereld zoals wij die kennen. Misschien een gereputeerde Verenigde Naties onderzoeker, Gerry Lane (Brad Pitt) krijgt de oplossing. Het virus verandert mensen in een soort van zombie. Alles wordt vernietigd in een apocalyptische sfeer. Samen met Brad Pitt kunnen andere spelers zoals Mireille Enos te zien in de rol van Gerry's vrouw, en de actrices die zijn dochters spelen. James Badge Dale, Matthew Fox en David Morse zijn andere actoren in de cast van Wereld Oorlog Z Deze film werd geregisseerd door filmmaker Marc Foster, een in Duitsland geboren Zwitserse regisseur. Hij heeft films als Quantum of Solace (2008), van James Bond, The Kite Runner (2007), Finding Neverland (2004) en Monster's Ball (2001) regisseerde. De première van deze film was in de zomer van 2013, met tal van evenementen van Plan B Entertainment, Brad Pitt's productiebedrijf en Paramount Pictures, die verantwoordelijk is voor de distributie. Mis nooit meer een nieuwe Brad Pitt film vol actie, drama en verbazingwekkende special effects.. Download de schermbeveiliging van World War Z te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 47 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-07-12 10:07:19, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging World War Z van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 42 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 47 keer
TERUG
7
7 van 10 - 5 stemmen
No. 1297 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1993 keer

De Fantastic 4 zijn: de Heer Fantastisch (Reed Richards), een wetenschappelijk genie en leider van de groep, heeft een opmerkelijke veerkracht die u toelaat om rekken en vervormen je lichaam alles wat je wilt, staat bekend als Heer Fantastisch of de Heer Rekken. onzichtbare meisje / onzichtbare vrouw (Susan Storm, achter het huwelijk, Sue Richards), de zus van Johnny Storm en Reed Richards vriendin. U kunt onzichtbaar en maken krachtvelden ook licht te manipuleren om zichzelf en anderen onzichtbaar maken. De Toorts (Johnny Storm), Sue's broer, bezit het vermogen om vuur te beheersen, gooien vuurballen en vliegen, wordt de De Toorts. Het ding (Ben Grimm), heeft bovenmenselijke kracht en uithoudingsvermogen zijn een huidweerstand en het uiterlijk van de steen.

9
9 van 10 - 35 stemmen
No. 879 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3136 keer

Punisher is een karakter uit het Marvel komieks. Punisher is een anti-held, is een wilde karakter die geen moord, ontvoering, afpersing, bedreigingen en martelingen niet erg als een tactiek om de criminaliteit te bestrijden. Er zijn drie films over het karakter van Punisher, want het was een zeer populair in de VS in de jaren 80. Het heeft ook een tv-serie en diverse video-spelletjes. Deskundige strijder. Omgaan met allerlei wapens.