World War Z

Films Schermbeveiliging : World War Z

World War Z schermbeveiliging

Geanimeerde World War Z schermbeveiliging

World War Z Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Nu kunt u genieten op uw screensaver nieuwe Brad Pitt film, World War Z. De bekende Amerikaanse acteur speelt de rol van een detective Verenigde Naties is met zijn familie bedreigd door een verschrikkelijke pandemie. In de screensaver ziet u een van de meest adembenemende scènes van de film, met Gerry Lane (Brad Pitt) geconfronteerd met een grote bedreiging. Als je van apocalyptische films vol actie en spannende momenten, dat u zult genieten van deze film geregisseerd door Marc Foster.

World War Z is een film die kunnen worden aangemerkt als actie, horror of zombies films. Het vertelt hoe een pandemie dreigt de wereld zoals wij die kennen. Misschien een gereputeerde Verenigde Naties onderzoeker, Gerry Lane (Brad Pitt) krijgt de oplossing. Het virus verandert mensen in een soort van zombie. Alles wordt vernietigd in een apocalyptische sfeer. Samen met Brad Pitt kunnen andere spelers zoals Mireille Enos te zien in de rol van Gerry's vrouw, en de actrices die zijn dochters spelen. James Badge Dale, Matthew Fox en David Morse zijn andere actoren in de cast van Wereld Oorlog Z Deze film werd geregisseerd door filmmaker Marc Foster, een in Duitsland geboren Zwitserse regisseur. Hij heeft films als Quantum of Solace (2008), van James Bond, The Kite Runner (2007), Finding Neverland (2004) en Monster's Ball (2001) regisseerde. De première van deze film was in de zomer van 2013, met tal van evenementen van Plan B Entertainment, Brad Pitt's productiebedrijf en Paramount Pictures, die verantwoordelijk is voor de distributie. Mis nooit meer een nieuwe Brad Pitt film vol actie, drama en verbazingwekkende special effects.. Download de schermbeveiliging van World War Z te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Films, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Films, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 39 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-07-12 10:07:19, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Films. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging World War Z van Films om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 42 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 39 keer
TERUG
6
6 van 10 - 30 stemmen
No. 883 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2560 keer

Met deze screensaver, zal uw pc-scherm te zetten in een oude televisie met een testkaart op. Geef uw monitor een retro gevoel en kijken met deze TV screensaver. De verschillende delen van de typische televisie testkaart zal plotseling beginnen om rond in allerlei manieren en richtingen bewegen. Screensaver van een televisiescherm. Met deze gratis screensaver uw computer lijkt een oude televisie, met een testpatroon. Met deze screensaver vindt u de enige die lachen om een testkaart zijn. Download het nu en deel het met je vrienden op je sociale netwerken !

7
7 van 10 - 209 stemmen
No. 518 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4742 keer

In de film genaamd Avatar van James Cameron, de actrice Zoe Saldana is degene die de vrouwelijke hoofdpersoon in de film, Neytiri, prinses van de Omaticaya, de Na'vi clan centraal in het verhaal speelt. Ze voelt zich aangetrokken tot Jake Sully vanwege zijn moed en, later, zal ze verliefd op hem. Als je een fan bent van Avatar, of dit specifieke karakter hadden gewild, dan downloaden naar uw computer en versier je pc-scherm. Vergeet niet om het te delen op de sociale netwerken met iedereen die je kent en denkt misschien geïnteresseerd.