Halloween Schermbeveiliging

Halloween op uw computer

Geanimeerde Halloween Schermbeveiliging

62 gratis schermbeveiliging van Halloween te downloaden en te installeren op uw Windows besturingssysteem computer, volledig compatibel met Windows 7, Windows 8, XP, Vista en andere besturingssystemen. Zij is 139.995 keer gedownload. Download nu de screensavers van Halloween dat uw scherm en uw monitor van de levensduur van uw computer met onze gratis programma's. Deze website heeft 3564 bestanden naar donwload, is dat al gedownload door 5.557.895 gebruikers!

Halloween feest gehouden op 31 oktober, is het feest van All Hallow's Eve (Eva van alle heiligen dag) en de avond de doden uit hun graven opstaan ​​en gaan de straat op om mensen bang te maken. Verenigde Staten in de nacht van 31 oktober. Het is een kostuum partij, spelletjes, speelgoed, snoepjes, snoep, enz.. Traditie is truc of behandelen (trick or treat) dat gaat door de deuren van de huizen vragen om snoep, zijn kinderen vermomd en dreigen de eigenaren van het huis om eieren te gooien als ze niet geven snoep. Feesten vinden plaats in binnen-en in winkels en openbare plaatsen. Partij van terreur.

Halloween Schermbeveiliging

Halloween Screensavers

Gratis Halloween schermbeveiliging

Commenteren!
Stemmen!
Delen!

Halloween wordt gevierd op 31 oktober, heeft zijn oorsprong in de Anglo wereld, in de Latijnse wereld die dag ligt vóór Allerheiligen of Dag van de Doden, wordt gevierd in vele landen op verschillende manieren. Screensaver Halloween pompoenen, die zijn de meest voorkomende decoreren deze vakantie seizoen. De pompoenen zijn gesneden om eruit gezichten van terreur, met vormen van monsters, groteske gezichten met een grote mond en tanden, binnen zetten een kaars of een licht om meer effect te creëren. Heksen, zombies, vampiers, mummies, de doden, tovenaars, geesten zijn de meest voorkomende kostuum deze tijd. De huizen zijn versierd met pompoenen, spoken, grafstenen, spinnenwebben, spinnen en vleermuizen om bezoekers af te schrikken. Dit festival begon in de Verenigde Staten, maar vandaag de dag wordt wereldwijd gevierd en is goedgekeurd door vrijwel alle landen. De hoofdpersoon van deze partij is Jack-o'-lantern, dat is de naam van een uitgesneden pompoen hoofdvorm.