Halloween Uitgesneden Pompoenen

Halloween Schermbeveiliging : Halloween Uitgesneden Pompoenen

Halloween Uitgesneden Pompoenen schermbeveiliging

Geanimeerde Halloween Uitgesneden Pompoenen schermbeveiliging

Halloween Uitgesneden Pompoenen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Halloween uitgesneden pompoenen zijn een van de tradities van deze vakantie meer verankerd. De pompoenen zijn uitgesneden alsof ze monsters, verwijderd alle inhoud en wordt gesneden in de huid van het gezicht vorm, neus en ogen. Onder de uitgesneden pompoenen plaatste een kaars of een licht, zodat deze wezens lijken tot leven te komen. Deze transparante schermbeveiliging maakt pompoenen verschijnen en verdwijnen uit je monitor.

De gravure van pompoenen voor Halloween is een traditie van de Verenigde Staten, van oorsprong uit Europa werden gesneden rapen, maar om naar Amerika, waren er gewoonlijk geen pompoenen en rapen, dus veranderden ze de traditie. Deze monsters of lantaarns zijn geplaatst aan de buitenkant van de huizen aan kinderen bang te maken.. Download de schermbeveiliging van Halloween Uitgesneden Pompoenen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Halloween, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Halloween, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 65 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 9 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-31 09:10:22, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Halloween. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Halloween Uitgesneden Pompoenen van Halloween om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
9

Waardering gebaseerd van 42 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 65 keer
TERUG
7
7 van 10 - 208 stemmen
No. 466 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5477 keer

Geanimeerde en eng screensaver van pompoenen vliegen in een begraafplaats op de nacht van Halloween. De pompoenen lijken hoofden, met het kwaad gezichten, en hebben vleugels. Deze oranje en groene wezens vooruit snel in de donkere nacht, alleen verlicht door de volle maan. Een vreemde en storende ruis komt uit de afbeelding.

8
8 van 10 - 244 stemmen
No. 457 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5343 keer

Een origineel halloween schermbeveiliging. Een paleis in de gedaante van een vreemde beest wordt met de pompoenen gedecoreerd, en illumineerde met de lichten in de gedaante van de zee dieren. Een scêne 's nachts, bij wie de lichtende pompoenen steken. Er is sprake die heksen gebruikte de schedels van menselijke slachtoffertjes en kaarsstandaarden steken naar binnen hen. De afbeelding wordt door eigenaardige klanken gecompleteerd.