De pompoen van de verschrikking

Halloween Schermbeveiliging : de pompoen van de verschrikking

De pompoen van de verschrikking schermbeveiliging

Geanimeerde de pompoen van de verschrikking schermbeveiliging

de Pompoen van de Verschrikking Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Bevlogene halloween schermbeveiliging. Wij zien de traditionele pompoen gebruikt als een Halloween decoratie, met zijn verontrustende gezicht. Maar deze pompoen is meer dan een versiering. Het is een gevangenis waar een schepsel van de zielsangst wordt gedetineerde gehouden. Een zombie met lange draadnagels en lippen vlekten met het bloed. En hij kermt met de woede.

pompoen, zielsangst, Halloween kalebas, gezicht, verontrustend, kerker, schepsel van de horror, lange draadnagels, lippen, bloed,. Download de schermbeveiliging van de Pompoen van de Verschrikking te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Halloween, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Halloween, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 143 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-02-18 11:04:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Halloween. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging de Pompoen van de Verschrikking van Halloween om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 2261 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 143 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1506 stemmen
No. 110 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 17965 keer

Heksen, uitzuigers, pompoenen, vleermuizen en schedels, zijn voor alle kanten. Zelfs in jouw computer! Downloaden deze schermbeveiliging en jouw computer vermomt voor de Nacht van de Heksen, Halloween. Zijn niet bang!

9
9 van 10 - 6 stemmen
No. 1576 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1922 keer

Halloween uitgesneden pompoenen zijn een van de tradities van deze vakantie meer verankerd. De pompoenen zijn uitgesneden alsof ze monsters, verwijderd alle inhoud en wordt gesneden in de huid van het gezicht vorm, neus en ogen. Onder de uitgesneden pompoenen plaatste een kaars of een licht, zodat deze wezens lijken tot leven te komen. Deze transparante schermbeveiliging maakt pompoenen verschijnen en verdwijnen uit je monitor.