Skelet van halloween

Halloween Schermbeveiliging : Skelet van halloween

Skelet van halloween schermbeveiliging

Geanimeerde Skelet van halloween schermbeveiliging

Skelet van halloween Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Schrikwekkende schermbeveiliging van Halloween waarin we een skelet op een kerkhof dat vuur spuugt door de mond, terwijl de pompoenen zijn op de grafstenen. Ben je bang voor spoken? En de skeletten praten en spuwen vuur? Weet u zeker dat u de schok van deze screensaver overleven op een nacht van spoken? Blijf niet alleen met je computer en het skelet van deze geanimeerde screensaver. Ondoden casting vuurspuwende op een kerkhof vol met pompoenen op de graven.

Skelet met rode ogen laaiend vuur uit zijn mond. Een scène in een kerkhof 's nachts. We zien het graf van de doden, die hebben meer dan Halloween pompoenen. Uitgesneden pompoenen met kaars verlichting binnen. De lichten gaan aan en uit in het donker van de nacht. Het skelet op de voorgrond toont een vuurspuwende. Zijn ogen zijn rood. In de verte zie je het silhouet van een aantal dode bomen, met takken naar de hemel en rode wolken die door de lucht. Een geanimeerde scène met zeer enge skelet casting vuurspuwende en pompoenen op de graven van de doden. . Download de schermbeveiliging van Skelet van halloween te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Halloween, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Halloween, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 220 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-02-18 11:04:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Halloween. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Skelet van halloween van Halloween om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 6440 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 220 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1583 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1698 keer

Screensaver van een pompoen op Halloween Nacht. Met deze gratis screensaver kunt u zien gloeiende pompoen op de veranda van een huis, terwijl de vleermuizen fladderen onder het maanlicht. Verlichte pompoenen zijn de meest typische symbool van de nacht van Halloween. Geniet van uw eigen halloween nacht op uw computer met deze gratis screensaver.

6
6 van 10 - 99 stemmen
No. 535 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4641 keer

Geanimeerde en leuke Halloween screensaver. Een jongen verkleed als Satan heeft geopend, een doos, waarin verschillende gruwelijke Halloween elementen komen uit. Het hoofd van een vreemdeling, zombie, boze tovenaar, een oog, een schedel, een spook ... Een veelheid van schatten voor de nacht van heksen. Begeleid door het geluid van een sinistere lach.