Maagd in Vlammen

Horoscoop Schermbeveiliging : Maagd in Vlammen

Maagd in Vlammen schermbeveiliging

Geanimeerde Maagd in Vlammen schermbeveiliging

Maagd in Vlammen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Maagd is in de astrologie het sterrenbeeld van mensen geboren tussen 23 augustus en 22 september. Het sterrenbeeld is verbonden met het gelijknamige sterrenbeeld. In de astrologie is Maagd een “vrouwelijk” of negatief teken. Volgens de leer van de elementen is Maagd een teken van het element aarde. Het teken wordt traditioneel gezien gesymboliseerd door de planeet Mercurius, maar volgens moderne astrologen komt Ceres ook in aanmerking. Maagd is het enige teken van de dierenriem vertegenwoordigd door een vrouw.

maagd, astrologie, dierenriem,. Download de schermbeveiliging van Maagd in Vlammen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Horoscoop, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Horoscoop, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 137 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-12-29 12:04:11, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Horoscoop. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Maagd in Vlammen van Horoscoop om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 1883 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 137 keer
TERUG
5
5 van 10 - 240 stemmen
No. 571 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4276 keer

Vissen is in de astrologie het sterrenbeeld van mensen geboren tussen tussen 19 februari en 20 maart. Het is het 12e en laatste teken van de dierenriem, verbonden met het gelijknamige sterrenbeeld. In de astrologie is Vissen een “vrouwelijk” of negatief teken. Volgens de leer van de elementen vertegenwoordigt Vissen het element water. Traditioneel gezien was Jupiter de planeet die dit sterrenbeeld vertegenwoordigde, maar sinds zijn ontdekking wordt Neptunus gezien als de planeet van Vissen. Sommige astrologen zien beide planeten als vertegenwoordigers van het sterrenbeeld.

7
7 van 10 - 331 stemmen
No. 546 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4555 keer

Grappig screen protector van een smiley met een rode krab op het hoofd en astrale symbool in het zwart. De krab dier vertegenwoordigt de Kreeft sterrenbeeld. Mensen die behoren tot dit teken geboren zijn tussen 23 juni en 22 juli Gestreepte achtergrond met sterren in de kleuren rood uitdrukt vitaliteit, enthousiasme, passie, liefde, moed, dapperheid en moed. Element van dit sterrenbeeld is water en de planeet de maan. U kunt downloaden naar uw computer deze leuke animatie van een gele smiley en een krab.