Stier in Vlammen

Horoscoop Schermbeveiliging : Stier in Vlammen

Stier in Vlammen schermbeveiliging

Geanimeerde Stier in Vlammen schermbeveiliging

Stier in Vlammen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De stier (Lat: taurus) is in de astrologie het sterrenbeeld van mensen geboren tussen 20 april en 20 mei. De stier wordt vaak vergeleken met de Griekse mythe over de god Zeus, die in de gedaante van een stier het hart van Europa veroverde. Tevens wordt het sterrenbeeld vergeleken met de Grieks-Romeinse godin Aphrodite/Venus, en soms met de godinnen Hera/Juno, Ishtar, Isis, Freyja, en Frigg.

stier, mythologie, Zeus, Europa,. Download de schermbeveiliging van Stier in Vlammen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Horoscoop, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Horoscoop, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 148 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-12-29 12:04:11, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Horoscoop. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Stier in Vlammen van Horoscoop om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2163 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 148 keer
TERUG
5
5 van 10 - 48 stemmen
No. 1713 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1321 keer

Chinese horoscoop dieren draaien in deze roulette waar de twaalf dieren van de Chinese dierenriem is. Elke persoon wordt toegewezen één van deze dieren vanaf de dag van zijn geboorte, afhankelijk van het jaar, de maand en zelfs de tijd waarin het is geboren. Dieren die deel uitmaken van deze horoscoop zijn rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, geit, aap, haan, hond en varken. Dit wiel niet stoppen met draaien, waaruit elk van de borden met zijn Chinese symbool.

6
6 van 10 - 356 stemmen
No. 565 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4363 keer

Waterman (lat: Aquarius) is in de astrologie het sterrenbeeld van mensen geboren vanaf 21 januari tot 19 februari. In de middeleeuwen werden door astrologen 4 elementen onderscheiden: vuur, water, lucht en aarde. Deze kunnen elk in 3 vormen voorkomen: hoofd, vast en bewegelijk. Er zijn daarom 12 combinaties mogelijk en daarom zijn er ook 12 dierenriemtekens. De Waterman symboliseert volgens de astrologie lucht en vast.