Stier in Vlammen

Horoscoop Schermbeveiliging : Stier in Vlammen

Stier in Vlammen schermbeveiliging

Geanimeerde Stier in Vlammen schermbeveiliging

Stier in Vlammen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De stier (Lat: taurus) is in de astrologie het sterrenbeeld van mensen geboren tussen 20 april en 20 mei. De stier wordt vaak vergeleken met de Griekse mythe over de god Zeus, die in de gedaante van een stier het hart van Europa veroverde. Tevens wordt het sterrenbeeld vergeleken met de Grieks-Romeinse godin Aphrodite/Venus, en soms met de godinnen Hera/Juno, Ishtar, Isis, Freyja, en Frigg.

stier, mythologie, Zeus, Europa,. Download de schermbeveiliging van Stier in Vlammen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Horoscoop, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Horoscoop, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 141 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-12-29 12:04:11, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Horoscoop. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Stier in Vlammen van Horoscoop om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2163 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 141 keer
TERUG
4
4 van 10 - 46 stemmen
No. 1767 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 975 keer

Dit screensaver toont de twaalf sterrenbeelden van de horoscoop. Deze screensaver is ontworpen met een mooie etnische en tribale stijl, met zacht en rustgevend voor een zeer esoterische aspect kleuren hebben. De symbolen van elk van de sterrenbeelden verschijnen in orde, en elke wordt vertegenwoordigd door een iconische en vereenvoudigde illustratie. Wat is je sterrenbeeld? Kijk goed dus je kunt detecteren wanneer u verschijnt.

7
7 van 10 - 322 stemmen
No. 510 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4299 keer

Het teken van de dierenriem van de Ram wordt meestal afgebeeld met een ram. Hier kunt u een emoticon vermomd als dat dier te zien naast het symbool van zijn teken. Deze screensaver moet degenen die zijn geboren tussen 21 maart en de achtergrond afbeelding in tinten van blauw, vol met verschillende sterren overal, drukt harmonie, vriendschap, loyaliteit en sereniteit 20 april, waardoor het een zeer ontspannen en rustige screensaver downloaden. Het teken van de Ram is erg sterk en krachtig, gekenmerkt door leiderschap en heel veel energie.