Reinigen van het scherm!

Humor en grappen Schermbeveiliging : reinigen van het scherm!

Reinigen van het scherm! schermbeveiliging

Geanimeerde reinigen van het scherm! schermbeveiliging

Reinigen van het scherm! Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een hand erop gaat van jouw beeldscherm uit en zuivert jouw scherm. Deze schermbeveiliging een verrassende klank heeft, de ophef van het zuiverende doek terwijl borstelend het kristal van jouw scherm.

Reinigen van het scherm!. Download de schermbeveiliging van Reinigen van het scherm! te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Humor en Grappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Humor en Grappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 1065 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Humor en Grappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Reinigen van het scherm! van Humor en Grappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 38276 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 1065 keer
TERUG
7
7 van 10 - 2749 stemmen
No. 68 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 26463 keer

Schermbeveiliging van een kind in het strand. De baby heeft niet badpak en, wanneer niemand kijkt, hij plast op het zand. Zeer grappige schermbeveiliging van een kind. De silhouette van het kind, het zand en de zee, zijn het enige kleurrijke gedaantes op de witte achtergrond.

6
6 van 10 - 1933 stemmen
No. 99 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 19346 keer

Heb je ooit gedacht prikkelen uw computer? Als het effect dat ze min of meer zoals het trillen van deze schermbeveiliging zou produceren. Vind hem prikkelen uw PC en installeer deze gratis schermbeveiliging als uw bureaublad om huivert controleren of stoppen met bewegen. Het hele scherm schudt, zodat je het kunt installeren op de computer van iemand anders te schrikken, te geven wanneer je denkt dat hij de monitor heeft verbroken. Een zeer grappige grap.