Klokken en horloges Schermbeveiliging

Klokken en horloges op uw computer

Geanimeerde klokken en horloges Schermbeveiliging

29 gratis schermbeveiliging van klokken en horloges te downloaden en te installeren op uw Windows besturingssysteem computer, volledig compatibel met Windows 7, Windows 8, XP, Vista en andere besturingssystemen. Zij is 161.866 keer gedownload. Download nu de screensavers van klokken en horloges dat uw scherm en uw monitor van de levensduur van uw computer met onze gratis programma's. Deze website heeft 3564 bestanden naar donwload, is dat al gedownload door 5.557.889 gebruikers!

Apparaten die ons helpen de controle over de tijd zijn een collector's item en ware aanbidding onder de fans. Hier bieden we een verzameling van geanimeerde klokken, velen van hen in 3D, die van alle soorten, van grappig tot ernstig. We koekoeksklok, zon, zand, slinger wandklokken, stopwatches, polshorloges en zakhorloges. Alle apparaten die dienen om de tijd te controleren, neem indien hij plaatsvindt of waar je bent, van een gigantische bol in een kerktoren aan kleine polshorloges.

Klokken en Horloges Schermbeveiliging

klokken en horloges Screensavers

Gratis klokken en horloges schermbeveiliging

Commenteren!
Stemmen!
Delen!

Klok is de creatie van deze Hightech Hebbeding, die zijn geëvolueerd sinds de oudheid als zeer eenvoudige mechanismen tot complexe vandaag. De horlogemaker is de persoon die maakt of verkoopt elke horloge in uw vestiging. Een apparaat dat wordt gebruikt om de tijd of de tijd weer te geven is uitgegroeid tot een cult-object en collectibles voor die betaalde miljoenen. Pols horloges waren alleen voor vrouwen in hun afkomst, maar werd zeer populair onder de mensen in de oorlog, waren ze meer comfortabel. De pocket is de oudste en complexe mechanismen werden uitgevonden in de vijftiende eeuw. De delen van het mechanisme zijn meestal in een horloge wijzerplaat: handen voor uur, minuut (voor de minuten) en seconden (voor seconden) en de uren. Daarnaast kunt u rekenen klok of kalender. Ben je een verzamelaar? We hopen dat als en te genieten van alle bestanden hebben wij voor u bereid om te downloaden en te installeren.