Analoge klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : analoge klok

Analoge klok schermbeveiliging

Geanimeerde analoge klok schermbeveiliging

Analoge klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Analoge klok screensaver. Het woord klok is uiteindelijk afgeleid (via nederlandse, noordelijke franse, en middeleeuwse Latijnse) van de Keltische woorden clagan en clocca betekent "bell". Een stille instrument ontbreekt een dergelijk mechanisme is van oudsher bekend als een uurwerk. In het algemeen gebruik vandaag "klok" betrekking op elke inrichting voor het meten en weergeven van de tijd. Horloges en andere uurwerken die kunnen worden uitgevoerd op iemands persoon worden vaak onderscheiden van klokken. De rand van dit horloge is gemaakt van metaal en de nummers zijn ook metaal. De tijd die wordt weergegeven op het hangt af van de tijd dat u uw computer controleren, en het synchroniseert met het.

Dit object wordt gebruikt om de tijd, iets dat de mens zijn hele leven heeft geprobeerd te meten. In de oudheid waren er verschillende manieren om de tijd, waaronder waren zonnewijzers, water klokken, maanstanden, en nog veel meer klokken te kwantificeren. Mechanische horloges worden zo genoemd omdat ze werken via een complex mechanisme dat is binnen. De taak van de horlogemaker vereist geduld en precisie.. Download de schermbeveiliging van Analoge klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 134 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-28 16:03:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Analoge klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 469 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 134 keer
TERUG
7
7 van 10 - 2903 stemmen
No. 64 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 28867 keer

Hoe laat is het? U kunt deze digitale klok op de hoek rechtsachter kijkt met een vreedzame val landschap op de achtergrond. Dit meer in de herfst kunnen doen je de stress van de tijd, de nauwe dienstregeling en de haast om alles te vergeten. Deze screensaver informeert u over de tijd met een nauwkeurige digitale klok, terwijl het toont u een prachtig landschap van een meer in de herfst. Op de foto zien we een groot meer in het midden van een bos. De bladeren vallen langzaam door je monitor.

5
5 van 10 - 1703 stemmen
No. 118 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 17332 keer

Een geanimeerde screensaver van een horloge in een aquarium, omgeven door natuurlijke elementen en kalm water. Een ontspannen en rustige beeld voor mensen die altijd in een haast. Dit horloge in een rustige sfeer verwijdert stress en helpt om het leven te nemen een stap tegelijk. Wanneer deze screensaver verschijnt vindt u het oppervlak van een vijver te zien met de bladeren op het water drijven. Hoewel deze elementen van een lagune lijkt een klok die de tijd verschijnt ook zal laten zien. Zo kunt u genieten van een natuurlijke omgeving met koud water.