Analoge klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : analoge klok

Analoge klok schermbeveiliging

Geanimeerde analoge klok schermbeveiliging

Analoge klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Analoge klok screensaver. Het woord klok is uiteindelijk afgeleid (via nederlandse, noordelijke franse, en middeleeuwse Latijnse) van de Keltische woorden clagan en clocca betekent "bell". Een stille instrument ontbreekt een dergelijk mechanisme is van oudsher bekend als een uurwerk. In het algemeen gebruik vandaag "klok" betrekking op elke inrichting voor het meten en weergeven van de tijd. Horloges en andere uurwerken die kunnen worden uitgevoerd op iemands persoon worden vaak onderscheiden van klokken. De rand van dit horloge is gemaakt van metaal en de nummers zijn ook metaal. De tijd die wordt weergegeven op het hangt af van de tijd dat u uw computer controleren, en het synchroniseert met het.

Dit object wordt gebruikt om de tijd, iets dat de mens zijn hele leven heeft geprobeerd te meten. In de oudheid waren er verschillende manieren om de tijd, waaronder waren zonnewijzers, water klokken, maanstanden, en nog veel meer klokken te kwantificeren. Mechanische horloges worden zo genoemd omdat ze werken via een complex mechanisme dat is binnen. De taak van de horlogemaker vereist geduld en precisie.. Download de schermbeveiliging van Analoge klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 137 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-28 16:03:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Analoge klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 469 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 137 keer
TERUG
8
8 van 10 - 33 stemmen
No. 532 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5212 keer

Met deze gratis schermbeveiliging, krijg je het verzegelen van een klok waarbij de handen zal niet stoppen met draaien. Deze schermbeveiliging zal je niet vertellen de tijd, maar het is een schermbeveiliging die hectische pas van de tijd symboliseert. Deze klok, met oker tinten, heeft een goede aanwezigheid en kan een ernstige aspect, in het bedrijfsleven computers of kantoren. Als je dit schermbeveiliging, geven zoon op de knoppen van de sociale netwerken!

6
6 van 10 - 115 stemmen
No. 648 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5340 keer

Dit is een gratis screensaver met ijzige blik. Dit horloge zal u de huidige tijd te geven op een andere manier, in dit geval met een futuristische klok om te wissen en vervorming golven per seconde verwerkt. Dit is een digitale klok in een punt op het scherm. De scène lijkt op een ijzige grot waar de muren zijn bedekt met ijs. Het enige dat hier niet bevriest is de tijd, als de klok blijft tellen seconden. Als je wilt dat je eigen horloge, voel je vrij om onze screen protector te installeren. We zijn er zeker van dat je hem mooi vindt.