Eenvoudige klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : eenvoudige klok

Eenvoudige klok schermbeveiliging

Geanimeerde eenvoudige klok schermbeveiliging

Eenvoudige klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval hebben we het beeld van een eenvoudige analoge klok, zoals een kantoor klok of keuken klok. De wijzerplaat is wit met zwart frame, aantallen zijn groot, zodat ze kunnen worden gezien uit de verte. De achtergrond is blauw. Als u wilt uw beeldscherm te versieren met deze stijlvolle wandklok, downloaden deze animatie.

Een klok is een machine die mensen gebruiken het meten van tijd en weet dat moment is het einde van de dag. Deze screensaver geeft u de mogelijkheid om de exacte tijd weten wanneer uw monitor niet wordt gebruikt. Dit type horloge wordt meestal geplaatst op de muur van een kamer, slaapkamer, keuken, woonkamer en kantoor. Laat de handen van dit horloge te draaien de hele dag voor uw computerscherm. De tweede hand (de hand tellen van de seconden) is rood.. Download de schermbeveiliging van Eenvoudige klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 794 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:17, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Eenvoudige klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 3598 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 794 keer
TERUG
7
7 van 10 - 2760 stemmen
No. 76 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 25797 keer

Als u wilt dat de lente komt aan op uw computer, download dit prachtige bewegende beelden van daisy klok met kleurrijke vlinders rond. Deze klok, wiens gezicht lijkt een madeliefje, vertelt ons de exacte tijd, terwijl we zien mooie vlinders omheen die ons herinneren het mooie seizoen van de lente. Elke gele margriet bloemblaadje komt overeen met een aantal van de klok. Er zijn vlinders van verschillende soorten en kleuren zoals oranje, blauw, wit, zwart en rood. Op de achtergrond zijn groene bladeren en stengels.

7
7 van 10 - 4 stemmen
No. 942 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2299 keer

De tijd vliegt letterlijk met deze gratis schermbeveiliging met uurwerken vallen. In deze schermbeveiliging ziet u een klokken regen die worden neergeslagen in een oneindige val. Deze schermbeveiliging is zeer helder en glanzend, en is een allegorie over de vluchtige verstrijken van de tijd. Laat niet uw tijd om uw controle ontsnappen, en wordt deze boodschap aan uw vrienden door het delen van deze schermbeveiliging op sociale netwerken.