Klok beer en konijn

Klokken en horloges Schermbeveiliging : klok beer en konijn

Klok beer en konijn schermbeveiliging

Geanimeerde klok beer en konijn schermbeveiliging

Klok beer en konijn Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze mooie cartoon horloge niet alleen toont ons de tijd, maar ook zullen verschillende geanimeerde scènes verschijnen. In hen, lijken personages als een beer, een konijn, een hert, een eekhoorn en vele anderen wonen leuke avonturen. In elk nummer van de klok, verschijnt een vriendelijke muis. In een scène, allemaal reizen in een reeks kleuren. In een ander, de beer en het konijn te surfen op een vlot over de rivier. Deze levendige horloge is ideaal voor kinderen omdat het vullen van kleuren het computerscherm en ze zullen leren om de tijd af te lezen.

Een kind kijken waarmee de kinderen kunnen spelen, leren de tijd en ontdek de verschillende cartoon dieren. Een leuk avontuur in de boot of de trein waar grappige personages lijken heel gelukkig. Deze klok voor kinderen is analoog, en om te weten hoe laat het is, ze zullen moeten herkennen waar wijzen de wijzers.. Download de schermbeveiliging van Klok beer en konijn te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 141 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-25 15:10:11, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Klok beer en konijn van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 5159 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 141 keer
TERUG
5
5 van 10 - 2117 stemmen
No. 90 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 20651 keer

Schermbeveiliging van een goudene klok, met godsdienstige ikonen. Twee engelen een gouden orthodox kruis dragen met kleurige stenen erop. Op allen kant van de klok er is een zeer elegante kroonluchter met twee oude griek berekent houdend de kaarsstandaarden boven. Een plechtige muziek de afbeelding begeleidt.

5
5 van 10 - 7 stemmen
No. 809 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2865 keer

Hou je van zakhorloges? We hebben een mooie gouden horloge voor u gratis. Een klassieke zakhorloge met zijn hanger te dragen aan een ketting van zijn riem. Gouden bol en zwart gekleurde handen niet draait (niet gerealiseerde uren markering) te stoppen op een marmeren achtergrond van oranje en geel. Een juweel op uw monitor.