Klok in ijs

Klokken en horloges Schermbeveiliging : klok in ijs

Klok in ijs schermbeveiliging

Geanimeerde klok in ijs schermbeveiliging

Klok in ijs Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is een gratis screensaver met ijzige blik. Dit horloge zal u de huidige tijd te geven op een andere manier, in dit geval met een futuristische klok om te wissen en vervorming golven per seconde verwerkt. Dit is een digitale klok in een punt op het scherm. De scène lijkt op een ijzige grot waar de muren zijn bedekt met ijs. Het enige dat hier niet bevriest is de tijd, als de klok blijft tellen seconden. Als je wilt dat je eigen horloge, voel je vrij om onze screen protector te installeren. We zijn er zeker van dat je hem mooi vindt.

Ijs is het overheersende element van dit horloge. Digitale klok die bevroren real time zal geven, afhankelijk van de tijd om uw computer te controleren want het zal synchroniseren met het. Maak je geen zorgen, want alles is bedekt met vorst, want het enige dat niet bevriest is tijd. Kleine lichtflitsen zijn perfect terug te vinden op het gepolijste oppervlak van de gestolde water, het creëren van een mooie blauwe golven.. Download de schermbeveiliging van Klok in ijs te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 172 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Klok in ijs van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 805 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 172 keer
TERUG
5
5 van 10 - 67 stemmen
No. 669 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4347 keer

Analoge klok screensaver. Het woord klok is uiteindelijk afgeleid (via nederlandse, noordelijke franse, en middeleeuwse Latijnse) van de Keltische woorden clagan en clocca betekent "bell". Een stille instrument ontbreekt een dergelijk mechanisme is van oudsher bekend als een uurwerk. In het algemeen gebruik vandaag "klok" betrekking op elke inrichting voor het meten en weergeven van de tijd. Horloges en andere uurwerken die kunnen worden uitgevoerd op iemands persoon worden vaak onderscheiden van klokken. De rand van dit horloge is gemaakt van metaal en de nummers zijn ook metaal. De tijd die wordt weergegeven op het hangt af van de tijd dat u uw computer controleren, en het synchroniseert met het.

7
7 van 10 - 4 stemmen
No. 942 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2371 keer

De tijd vliegt letterlijk met deze gratis schermbeveiliging met uurwerken vallen. In deze schermbeveiliging ziet u een klokken regen die worden neergeslagen in een oneindige val. Deze schermbeveiliging is zeer helder en glanzend, en is een allegorie over de vluchtige verstrijken van de tijd. Laat niet uw tijd om uw controle ontsnappen, en wordt deze boodschap aan uw vrienden door het delen van deze schermbeveiliging op sociale netwerken.