Klok in ijs

Klokken en horloges Schermbeveiliging : klok in ijs

Klok in ijs schermbeveiliging

Geanimeerde klok in ijs schermbeveiliging

Klok in ijs Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is een gratis screensaver met ijzige blik. Dit horloge zal u de huidige tijd te geven op een andere manier, in dit geval met een futuristische klok om te wissen en vervorming golven per seconde verwerkt. Dit is een digitale klok in een punt op het scherm. De scène lijkt op een ijzige grot waar de muren zijn bedekt met ijs. Het enige dat hier niet bevriest is de tijd, als de klok blijft tellen seconden. Als je wilt dat je eigen horloge, voel je vrij om onze screen protector te installeren. We zijn er zeker van dat je hem mooi vindt.

Ijs is het overheersende element van dit horloge. Digitale klok die bevroren real time zal geven, afhankelijk van de tijd om uw computer te controleren want het zal synchroniseren met het. Maak je geen zorgen, want alles is bedekt met vorst, want het enige dat niet bevriest is tijd. Kleine lichtflitsen zijn perfect terug te vinden op het gepolijste oppervlak van de gestolde water, het creëren van een mooie blauwe golven.. Download de schermbeveiliging van Klok in ijs te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 180 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Klok in ijs van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 805 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 180 keer
TERUG
6
6 van 10 - 1064 stemmen
No. 151 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 14663 keer

Ben je altijd te laat voor alles? Je hebt een goede kwaliteit kijken, in een mooi model. Kijk eens naar deze bijvoorbeeld. Het geeft u de tijd op elk moment van de dag, gratis, op uw computerscherm. Deze animatie is perfect voor degenen die zijn of willen punctueel te zijn. Het is polshorloge van een man in zilver met zwarte wijzerplaat, witte naalden roteren wijzend op de exacte tijd van de dag. De achtergrond is wit voor het analoge horloge opvallen en niet zijn aandacht af te leiden.

6
6 van 10 - 814 stemmen
No. 244 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9503 keer

Een majestueuze adelaar die zijn vleugels in zijn klauwen die een waardevolle kant klok die ons zal vertellen u de exacte tijd. Met deze screensaver we kunnen de tijd weten gewoon door te kijken naar het scherm, zonder het verplaatsen van de computer muis. Perfect voor natuurliefhebbers en roofvogels. Op de foto zien we een zeearend of witte kop eagle met een klok in zijn klauwen. Het zakhorloge is oud, vergulde en wit gezicht. Het landschap achtergrond is wazig aan de adelaar en de klok te markeren.