Modern horloge

Klokken en horloges Schermbeveiliging : modern horloge

Modern horloge schermbeveiliging

Geanimeerde modern horloge schermbeveiliging

Modern horloge Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Download deze gratis screensaver met een stijlvol horloge met goudkleurige metallic helderheid. Naar een andere manier om de tijd te zien op uw computer, brengen we u een modernistische klok gouden effecten en hoogtepunten in het geel. Op de achtergrond zijn een aantal abstracte lijnen van donkerblauwe kleur. Dit analoge horloge heeft veel stijl, waardoor het perfect voor de installatie maakt op een computer in een kantoor of op het werk. Als u uw computer wilt personaliseren, en je wilt om het te doen op een serieuze manier, hier is hoe het te doen.

Virtuele klokken werken op een totaal andere manier om mechanische horloges, die worden gehandhaafd binnen een complex systeem van tandwielen genoemd mechanisme. Deze virtuele klok wordt gesynchroniseerd met uw computer timer, dus dat zal het exacte uur tonen elke keer. Het is een zeer elegante manier om de tijd weer te geven, vooral voor werkgevers, kantoormedewerkers en zakenmensen, die een respectabele image ook moeten geven met hun computers.. Download de schermbeveiliging van Modern horloge te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 316 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Modern horloge van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1274 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 316 keer
TERUG
6
6 van 10 - 813 stemmen
No. 244 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9262 keer

Een majestueuze adelaar die zijn vleugels in zijn klauwen die een waardevolle kant klok die ons zal vertellen u de exacte tijd. Met deze screensaver we kunnen de tijd weten gewoon door te kijken naar het scherm, zonder het verplaatsen van de computer muis. Perfect voor natuurliefhebbers en roofvogels. Op de foto zien we een zeearend of witte kop eagle met een klok in zijn klauwen. Het zakhorloge is oud, vergulde en wit gezicht. Het landschap achtergrond is wazig aan de adelaar en de klok te markeren.

6
6 van 10 - 514 stemmen
No. 169 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 17395 keer

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval hebben we het beeld van een eenvoudige analoge klok, zoals een kantoor klok of keuken klok. De wijzerplaat is wit met zwart frame, aantallen zijn groot, zodat ze kunnen worden gezien uit de verte. De achtergrond is blauw. Als u wilt uw beeldscherm te versieren met deze stijlvolle wandklok, downloaden deze animatie.