Modern horloge

Klokken en horloges Schermbeveiliging : modern horloge

Modern horloge schermbeveiliging

Geanimeerde modern horloge schermbeveiliging

Modern horloge Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Download deze gratis screensaver met een stijlvol horloge met goudkleurige metallic helderheid. Naar een andere manier om de tijd te zien op uw computer, brengen we u een modernistische klok gouden effecten en hoogtepunten in het geel. Op de achtergrond zijn een aantal abstracte lijnen van donkerblauwe kleur. Dit analoge horloge heeft veel stijl, waardoor het perfect voor de installatie maakt op een computer in een kantoor of op het werk. Als u uw computer wilt personaliseren, en je wilt om het te doen op een serieuze manier, hier is hoe het te doen.

Virtuele klokken werken op een totaal andere manier om mechanische horloges, die worden gehandhaafd binnen een complex systeem van tandwielen genoemd mechanisme. Deze virtuele klok wordt gesynchroniseerd met uw computer timer, dus dat zal het exacte uur tonen elke keer. Het is een zeer elegante manier om de tijd weer te geven, vooral voor werkgevers, kantoormedewerkers en zakenmensen, die een respectabele image ook moeten geven met hun computers.. Download de schermbeveiliging van Modern horloge te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 329 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Modern horloge van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 1274 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 329 keer
TERUG
7
7 van 10 - 84 stemmen
No. 587 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4715 keer

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging ziet u de tijd anders dan de traditionele horloges. In dit geval is de screensaver is een winterlandschap met besneeuwde bomen 's nachts, een rustig en ontspannen te bekijken terwijl de computer niet gebruikt.

8
8 van 10 - 33 stemmen
No. 532 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5330 keer

Met deze gratis schermbeveiliging, krijg je het verzegelen van een klok waarbij de handen zal niet stoppen met draaien. Deze schermbeveiliging zal je niet vertellen de tijd, maar het is een schermbeveiliging die hectische pas van de tijd symboliseert. Deze klok, met oker tinten, heeft een goede aanwezigheid en kan een ernstige aspect, in het bedrijfsleven computers of kantoren. Als je dit schermbeveiliging, geven zoon op de knoppen van de sociale netwerken!