Polshorloge

Klokken en horloges Schermbeveiliging : polshorloge

Polshorloge schermbeveiliging

Geanimeerde polshorloge schermbeveiliging

Polshorloge Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Met deze gratis schermbeveiliging van een klok, ziet u de Aarde wereldbol draaien. Het is een zeer verfijnd schermbeveiliging, met een zeer elegante polshorloge. Om het scherm te beschermen wanneer deze inactief is, deze schermbeveiliging van een polshorloge is de perfecte oplossing, want het is elegant, ambitieus en heeft veel stijl. U kunt delen als je wilt in de sociale netwerken.

Horloges in het begin in de negentiende eeuw werden beschouwd als accessoires voor vrouwen, mannen de voorkeur zakhorloges, met een string verslaafd aan kleding.. Download de schermbeveiliging van Polshorloge te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 45 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-10-11 12:10:26, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Polshorloge van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 35 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 45 keer
TERUG
7
7 van 10 - 31 stemmen
No. 697 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3985 keer

We stellen een tijdreizen. Een schermbeveiliging met een klok die roteert zonder te stoppen als de uren verstrijken. Kijk tijd doorbrengen versnellen van uw monitor, het maken van een spiraal draaien eindeloos. De uren van deze klok contract en uit te breiden als de naalden roteren op een zwarte achtergrond.

6
6 van 10 - 743 stemmen
No. 228 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 11967 keer

Deze mooie cartoon horloge niet alleen toont ons de tijd, maar ook zullen verschillende geanimeerde scènes verschijnen. In hen, lijken personages als een beer, een konijn, een hert, een eekhoorn en vele anderen wonen leuke avonturen. In elk nummer van de klok, verschijnt een vriendelijke muis. In een scène, allemaal reizen in een reeks kleuren. In een ander, de beer en het konijn te surfen op een vlot over de rivier. Deze levendige horloge is ideaal voor kinderen omdat het vullen van kleuren het computerscherm en ze zullen leren om de tijd af te lezen.