Smiley klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : smiley klok

Smiley klok schermbeveiliging

Geanimeerde smiley klok schermbeveiliging

Smiley klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver bevat een mooi horloge. De beste manier om de tijd bij te houden, en in dit geval ook de grappigste zijn de schermbeveiliging met echte klokken, waarvan de specifieke tijd zal geven voor een nieuwe en leuke manier, in dit geval met een zeer vriendelijke en positieve klok een lachende emoticon om ons de tijd. Het is de perfecte screensaver voor kinderen die het leren van de tijd, want het is als een analoge klok beter te kunnen oefenen. En ze vindt het erg grappig met zijn vrolijke gezicht in het centrum.

Kinderen moeten geduld om de tijd langzaam te leren, en met deze grappige horloge wat makkelijker kan zijn. De handen met een leuke handen wijzen de uren en minuten. In het midden verschijnt een lachende emoticon. Dit is een kinderachtige klok speciaal ontworpen voor de kinderen computer. Elke keer is gedurende een paar minuten dit sympathieke personage verschijnen om het uur aan te geven. Nu is de tijd als het gaat de happy hours op uw computer!. Download de schermbeveiliging van Smiley klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 259 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:26, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Smiley klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1869 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 259 keer
TERUG
6
6 van 10 - 598 stemmen
No. 276 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 9782 keer

Een varkentje begroet ons over het hek van het varkenshok, terwijl hij met een kleine zwarte klok met zijn hoef. Deze klok is de klassieke zwart-wit klok die eruit ziet als de ene in de keuken thuis. Aangenaam screensaver om uw saaie kantoor dag op te helderen. Animatie van een varkentje leunend op een hek van stro op een zwarte achtergrond. Hij ving een kleine klok die ons zal vertellen u de exacte tijd van de dag. Als je van dieren houdt, geniet van dit varken met een klok die uw monitor zal sieren wanneer uw computer inactief is.

6
6 van 10 - 1620 stemmen
No. 102 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 18690 keer

Een geanimeerde screensaver die het uur aangeeft, op een witte achtergrond, zien we een grote bruine ogen, dat is ook een klok. Deze screensaver geeft u de tijd in een mooie en mysterieuze afbeelding. Het is watching you ... Deze animatie is een vorm van surrealistische kunst, waar heel verschillende elementen worden samengevoegd tot een gezamenlijk kunstwerk te creëren. Ziet u een bruin oog worden een analoge klok, en aan de andere kant zijn er grijze lijnen van verschillende diktes die vierkant zijn, maar continu bewegen.