Smiley klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : smiley klok

Smiley klok schermbeveiliging

Geanimeerde smiley klok schermbeveiliging

Smiley klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze gratis screensaver bevat een mooi horloge. De beste manier om de tijd bij te houden, en in dit geval ook de grappigste zijn de schermbeveiliging met echte klokken, waarvan de specifieke tijd zal geven voor een nieuwe en leuke manier, in dit geval met een zeer vriendelijke en positieve klok een lachende emoticon om ons de tijd. Het is de perfecte screensaver voor kinderen die het leren van de tijd, want het is als een analoge klok beter te kunnen oefenen. En ze vindt het erg grappig met zijn vrolijke gezicht in het centrum.

Kinderen moeten geduld om de tijd langzaam te leren, en met deze grappige horloge wat makkelijker kan zijn. De handen met een leuke handen wijzen de uren en minuten. In het midden verschijnt een lachende emoticon. Dit is een kinderachtige klok speciaal ontworpen voor de kinderen computer. Elke keer is gedurende een paar minuten dit sympathieke personage verschijnen om het uur aan te geven. Nu is de tijd als het gaat de happy hours op uw computer!. Download de schermbeveiliging van Smiley klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 252 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:26, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Smiley klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1862 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 252 keer
TERUG
5
5 van 10 - 2117 stemmen
No. 90 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 20719 keer

Schermbeveiliging van een goudene klok, met godsdienstige ikonen. Twee engelen een gouden orthodox kruis dragen met kleurige stenen erop. Op allen kant van de klok er is een zeer elegante kroonluchter met twee oude griek berekent houdend de kaarsstandaarden boven. Een plechtige muziek de afbeelding begeleidt.

8
8 van 10 - 4374 stemmen
No. 53 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 35813 keer

Screensaver van een analoge klok op een achtergrond van vogels en een zeegezicht. De overheersende kleur van deze screensaver is blauw. De klok vult het scherm en de klok rond zijn neergestreken verschillende vogels. Zoals u kunt zien, in deze screensaver de huidige tijd wordt in acht genomen, afhankelijk van de tijd om uw computer te controleren. Met dit product kunt u een analoge klok met vogels op het scherm, met de golven van de zee rustig achter het en een kleine groep van wolken in de achtergrond van de afbeelding hebben.