Staal klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : staal klok

Staal klok schermbeveiliging

Geanimeerde staal klok schermbeveiliging

Staal klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval, de schermbeveiliging is een stalen horloge op een metalen achtergrond. De stijl van dit horloge is modern en stijlvol. De gehele achtergrond is ook gemaakt van metaal, zoals aluminium platen of roestvrij staal. Deze materialen worden gebruikt in de constructie van vele moderne gebouwen, en nu in een virtuele klok voor u. Het is de beste manier om het bijhouden van de tijd.

In de moderne architectuur wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen die breken met de traditie van de baksteen. Het is het geval van aluminium of roestvrij staal, die de moderne uitstraling van de gebouwen waar ze gebruikt worden geven. Hetzelfde geldt in deze analoge klok, die is ontworpen met hetzelfde materiaal en biedt vele metallic highlights. Als je wilt zien als een moderne en elegante manier, je hoeft alleen deze gratis screensaver van een metalen klok installeren.. Download de schermbeveiliging van Staal klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 84 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-01-04 13:01:37, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Staal klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 189 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 84 keer
TERUG
6
6 van 10 - 526 stemmen
No. 169 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 18284 keer

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval hebben we het beeld van een eenvoudige analoge klok, zoals een kantoor klok of keuken klok. De wijzerplaat is wit met zwart frame, aantallen zijn groot, zodat ze kunnen worden gezien uit de verte. De achtergrond is blauw. Als u wilt uw beeldscherm te versieren met deze stijlvolle wandklok, downloaden deze animatie.

7
7 van 10 - 84 stemmen
No. 587 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4832 keer

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging ziet u de tijd anders dan de traditionele horloges. In dit geval is de screensaver is een winterlandschap met besneeuwde bomen 's nachts, een rustig en ontspannen te bekijken terwijl de computer niet gebruikt.