Varkentje klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : varkentje klok

Varkentje klok schermbeveiliging

Geanimeerde varkentje klok schermbeveiliging

Varkentje klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een varkentje begroet ons over het hek van het varkenshok, terwijl hij met een kleine zwarte klok met zijn hoef. Deze klok is de klassieke zwart-wit klok die eruit ziet als de ene in de keuken thuis. Aangenaam screensaver om uw saaie kantoor dag op te helderen. Animatie van een varkentje leunend op een hek van stro op een zwarte achtergrond. Hij ving een kleine klok die ons zal vertellen u de exacte tijd van de dag. Als je van dieren houdt, geniet van dit varken met een klok die uw monitor zal sieren wanneer uw computer inactief is.

Wilt u weten hoe laat het is ten alle tijden? Deze animatie zal u helpen om punctueel te zijn. Op het scherm ziet u een varkentje te zien met een analoge klok leunend tegen een hek. Het varkentje is roze, dit huisdier is in boerderijen voor de fokkerij. Ze hebben meestal zware lichaam, lange en platte snuit, poten met klauwen en een korte staart. Bewegend beeld van een speenvarken met een wandklok wit en zwart, wat het scherm van uw computer zal versieren.. Download de schermbeveiliging van Varkentje klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 362 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-09-17 14:09:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Varkentje klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 4172 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 362 keer
TERUG
5
5 van 10 - 67 stemmen
No. 669 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4347 keer

Analoge klok screensaver. Het woord klok is uiteindelijk afgeleid (via nederlandse, noordelijke franse, en middeleeuwse Latijnse) van de Keltische woorden clagan en clocca betekent "bell". Een stille instrument ontbreekt een dergelijk mechanisme is van oudsher bekend als een uurwerk. In het algemeen gebruik vandaag "klok" betrekking op elke inrichting voor het meten en weergeven van de tijd. Horloges en andere uurwerken die kunnen worden uitgevoerd op iemands persoon worden vaak onderscheiden van klokken. De rand van dit horloge is gemaakt van metaal en de nummers zijn ook metaal. De tijd die wordt weergegeven op het hangt af van de tijd dat u uw computer controleren, en het synchroniseert met het.

6
6 van 10 - 1620 stemmen
No. 102 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 18451 keer

Een geanimeerde screensaver die het uur aangeeft, op een witte achtergrond, zien we een grote bruine ogen, dat is ook een klok. Deze screensaver geeft u de tijd in een mooie en mysterieuze afbeelding. Het is watching you ... Deze animatie is een vorm van surrealistische kunst, waar heel verschillende elementen worden samengevoegd tot een gezamenlijk kunstwerk te creëren. Ziet u een bruin oog worden een analoge klok, en aan de andere kant zijn er grijze lijnen van verschillende diktes die vierkant zijn, maar continu bewegen.