Varkentje klok

Klokken en horloges Schermbeveiliging : varkentje klok

Varkentje klok schermbeveiliging

Geanimeerde varkentje klok schermbeveiliging

Varkentje klok Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Een varkentje begroet ons over het hek van het varkenshok, terwijl hij met een kleine zwarte klok met zijn hoef. Deze klok is de klassieke zwart-wit klok die eruit ziet als de ene in de keuken thuis. Aangenaam screensaver om uw saaie kantoor dag op te helderen. Animatie van een varkentje leunend op een hek van stro op een zwarte achtergrond. Hij ving een kleine klok die ons zal vertellen u de exacte tijd van de dag. Als je van dieren houdt, geniet van dit varken met een klok die uw monitor zal sieren wanneer uw computer inactief is.

Wilt u weten hoe laat het is ten alle tijden? Deze animatie zal u helpen om punctueel te zijn. Op het scherm ziet u een varkentje te zien met een analoge klok leunend tegen een hek. Het varkentje is roze, dit huisdier is in boerderijen voor de fokkerij. Ze hebben meestal zware lichaam, lange en platte snuit, poten met klauwen en een korte staart. Bewegend beeld van een speenvarken met een wandklok wit en zwart, wat het scherm van uw computer zal versieren.. Download de schermbeveiliging van Varkentje klok te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Klokken en Horloges, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Klokken en Horloges, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 354 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2009-09-17 14:09:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Klokken en Horloges. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Varkentje klok van Klokken en Horloges om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 4172 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 354 keer
TERUG
7
7 van 10 - 5 stemmen
No. 1421 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1779 keer

Met deze gratis schermbeveiliging van een klok, ziet u de Aarde wereldbol draaien. Het is een zeer verfijnd schermbeveiliging, met een zeer elegante polshorloge. Om het scherm te beschermen wanneer deze inactief is, deze schermbeveiliging van een polshorloge is de perfecte oplossing, want het is elegant, ambitieus en heeft veel stijl. U kunt delen als je wilt in de sociale netwerken.

7
7 van 10 - 27 stemmen
No. 762 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3469 keer

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval, de schermbeveiliging is een stalen horloge op een metalen achtergrond. De stijl van dit horloge is modern en stijlvol. De gehele achtergrond is ook gemaakt van metaal, zoals aluminium platen of roestvrij staal. Deze materialen worden gebruikt in de constructie van vele moderne gebouwen, en nu in een virtuele klok voor u. Het is de beste manier om het bijhouden van de tijd.