Antartida in kerstmis

Landschappen Schermbeveiliging : antartida in kerstmis

Antartida in kerstmis schermbeveiliging

Geanimeerde antartida in kerstmis schermbeveiliging

Antartida in Kerstmis Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Antarctica is een continent rond de Zuidpool van de aarde, omringd door de Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan en de Grote Oceaan, die bezuiden de 60e breedtegraad tegenwoordig worden aangeduid als de Zuidelijke Oceaan (of Antarctische Oceaan). Het land en de zeeën om Antarctica worden gezamenlijk aangeduid als Antarctis. Antarctica is de koudste plek op aarde. De laagste temperatuur officieel ooit gemeten was bij het Vostokstation op 1000 kilometer van de Zuidpool: -89,2°C; (Officieus -91°C), en het continent is bijna volledig bedekt met ijs.

antartica, wereldzee, ijsbergen, pinguins, ijsje eilanden, polair klimaat, landschap vroor, ijs,. Download de schermbeveiliging van Antartida in Kerstmis te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 136 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 4 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-08-24 09:04:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Antartida in Kerstmis van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
4

Waardering gebaseerd van 5649 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 136 keer
TERUG
8
8 van 10 - 9 stemmen
No. 1317 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1633 keer

Deze screensaver geeft u een rustige en ontspannen lucht om uw scherm. Deze screensaver is een rustige wateren, in een aantal drijvende waterlelies, en de helft aan de oppervlakte komen biezen. Als u de installatie te controleren hoe ontspannend het is dit zwembad, met een vlinder fladdert rustig. Deel deze screensaver met je vrienden op sociale netwerken zoals Google +, Twitter of Facebook, en je vrienden zullen het zien.

7
7 van 10 - 11 stemmen
No. 943 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1841 keer

Hier is een landschap van een boerderij, een grote boerderij in Texas, in de Verenigde Staten. We hebben een grote groene veld van tarwe of andere granen om een ​​koe te grazen en eten rustig. We zien een windmolen wordt gebruikt om water te putten uit putten op het gebied met behulp van de kracht van de natuur.