Antartida in kerstmis

Landschappen Schermbeveiliging : antartida in kerstmis

Antartida in kerstmis schermbeveiliging

Geanimeerde antartida in kerstmis schermbeveiliging

Antartida in Kerstmis Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Antarctica is een continent rond de Zuidpool van de aarde, omringd door de Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan en de Grote Oceaan, die bezuiden de 60e breedtegraad tegenwoordig worden aangeduid als de Zuidelijke Oceaan (of Antarctische Oceaan). Het land en de zeeën om Antarctica worden gezamenlijk aangeduid als Antarctis. Antarctica is de koudste plek op aarde. De laagste temperatuur officieel ooit gemeten was bij het Vostokstation op 1000 kilometer van de Zuidpool: -89,2°C; (Officieus -91°C), en het continent is bijna volledig bedekt met ijs.

antartica, wereldzee, ijsbergen, pinguins, ijsje eilanden, polair klimaat, landschap vroor, ijs,. Download de schermbeveiliging van Antartida in Kerstmis te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 138 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 4 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-08-24 09:04:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Antartida in Kerstmis van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
4

Waardering gebaseerd van 5649 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 138 keer
TERUG
6
6 van 10 - 347 stemmen
No. 367 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6675 keer

De winter is een van de mooiste seizoenen door de verandering in kleur was de witte sneeuw. In dit screensaver ziet u verschillende landschappen van de winter, besneeuwde bergen, Lach op de rotsen, bomen en blauwe lucht. De winter landschap in al zijn schoonheid, koud en wit in het landschap, zoals je op je monitor als een screensaver.

5
5 van 10 - 313 stemmen
No. 625 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3837 keer

Oceaan screensavers, de onmetelijkheid van de zee en de golven op het scherm. Met deze gratis screensaver je zal voelen als een schipbreukeling, omringd door water en golven overal. Zee golven zie je in deze video zijn steeds hoger. De golven worden geproduceerd door het getij verandert, maar verhoogt ook als een storm uitbreekt in het midden van de zee. Hier zien we een grote storm is voorbereid, dus is het het beste om weg te blijven en zoeken beschutting tot de storm gaat. Wees niet bang, want deze storm zullen niet nat worden.