Antarctische landschap

Landschappen Schermbeveiliging : antarctische landschap

Antarctische landschap schermbeveiliging

Geanimeerde antarctische landschap schermbeveiliging

Antarctische landschap Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wit en blauw landschap is zeer kenmerkend voor dit land, Antarctica, de blauwe lucht en het ijskoude water en de witte sneeuw die de grond. Zijn ook kenmerkend voor dit landschap van de pinguïns te ademen leven in de Antarctische wildernis om je scherm te vullen. Hier vindt u een grote collectie foto's van Antarctica te zien met pinguïns die vreedzaam in gletsjers. Deze dieren leven in grote groepen en zijn zeer sociale dieren. Hier zie je ze met hun rassen en andere leden van hun soort.

Alle soorten pinguïns leven alleen op het zuidelijk halfrond van onze planeet. Maar niet alleen in Antarctica leven, kan ook worden gevonden in de zuidelijke regio's van Australië, Afrika en Zuid-Amerika. Een van de meest populaire soort is de keizerspinguïn, en is ook de grootste. Wanneer een echtpaar heeft een baby, de man is degene die verantwoordelijk is voor uw zorg, totdat het kan voor zichzelf zorgen.. Download de schermbeveiliging van Antarctische landschap te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 49 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-15 19:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Antarctische landschap van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1400 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 49 keer
TERUG
6
6 van 10 - 349 stemmen
No. 367 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6857 keer

De winter is een van de mooiste seizoenen door de verandering in kleur was de witte sneeuw. In dit screensaver ziet u verschillende landschappen van de winter, besneeuwde bergen, Lach op de rotsen, bomen en blauwe lucht. De winter landschap in al zijn schoonheid, koud en wit in het landschap, zoals je op je monitor als een screensaver.

8
8 van 10 - 125 stemmen
No. 573 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4640 keer

Deze screensaver pakket is als een visioen van een mistige ochtend wandeling op het strand. Voel de rustgevende kleuren en texturen nemen u mee naar een plaats van totale ontspanning als je na te denken over de spa van de natuur. Kijk over de zon gebleekte drijfhout naar waar de eenzame pijnbomen vastklampen aan de steile klif zijkanten en meeuwen waken over de uitgestrekte zand. Sommige rotsen aan de oppervlakte van de oceaan in de buurt van de kust, in het bijzonder wanneer het eb is. Alles wat drijft op de zee slechts door het bereiken van een golf.