Antarctische landschap

Landschappen Schermbeveiliging : antarctische landschap

Antarctische landschap schermbeveiliging

Geanimeerde antarctische landschap schermbeveiliging

Antarctische landschap Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wit en blauw landschap is zeer kenmerkend voor dit land, Antarctica, de blauwe lucht en het ijskoude water en de witte sneeuw die de grond. Zijn ook kenmerkend voor dit landschap van de pinguïns te ademen leven in de Antarctische wildernis om je scherm te vullen. Hier vindt u een grote collectie foto's van Antarctica te zien met pinguïns die vreedzaam in gletsjers. Deze dieren leven in grote groepen en zijn zeer sociale dieren. Hier zie je ze met hun rassen en andere leden van hun soort.

Alle soorten pinguïns leven alleen op het zuidelijk halfrond van onze planeet. Maar niet alleen in Antarctica leven, kan ook worden gevonden in de zuidelijke regio's van Australië, Afrika en Zuid-Amerika. Een van de meest populaire soort is de keizerspinguïn, en is ook de grootste. Wanneer een echtpaar heeft een baby, de man is degene die verantwoordelijk is voor uw zorg, totdat het kan voor zichzelf zorgen.. Download de schermbeveiliging van Antarctische landschap te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-15 19:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Antarctische landschap van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1400 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1768 stemmen
No. 98 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 19196 keer

Het bos, de vegetatie, zijn rivieren, kreken, vijvers en meren ... De schone blauwe hemel en het milieu te zuiveren van jou longen in een wandeling langs het park, terwijl de planten bloeien en word wakker met het voorjaar, en de dieren veranderd door het station, lopen graag de velden. In dit beeld bewegen zien we een rustige, groene vallei met een weg. Er is een familie van konijnen eten van gras en wilde bloemen. Door de hemel, het vliegen van een kudde van migrerende eenden. Aan het einde van de vallei kunnen we zien hoe de zonnestralen verlichten het landschap.

6
6 van 10 - 2254 stemmen
No. 156 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 14349 keer

Ontspannende schermbeveiliging van een groen weide gevulde bloem van rose en gele bloemen beneden een blauw hemel. Enkel libelles vliegen onder de bloemen. Een kalm en prachtig landschap op een voorjaar dag. Het is een seizoen bij wie geuren en kleuren gekomen aaneen om een hartelijke en aangename dampkring te maken. Een schermbeveiliging om een aanslag van de voorjaar naar jouw computer te brengen.