Antarctische landschap

Landschappen Schermbeveiliging : antarctische landschap

Antarctische landschap schermbeveiliging

Geanimeerde antarctische landschap schermbeveiliging

Antarctische landschap Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Wit en blauw landschap is zeer kenmerkend voor dit land, Antarctica, de blauwe lucht en het ijskoude water en de witte sneeuw die de grond. Zijn ook kenmerkend voor dit landschap van de pinguïns te ademen leven in de Antarctische wildernis om je scherm te vullen. Hier vindt u een grote collectie foto's van Antarctica te zien met pinguïns die vreedzaam in gletsjers. Deze dieren leven in grote groepen en zijn zeer sociale dieren. Hier zie je ze met hun rassen en andere leden van hun soort.

Alle soorten pinguïns leven alleen op het zuidelijk halfrond van onze planeet. Maar niet alleen in Antarctica leven, kan ook worden gevonden in de zuidelijke regio's van Australië, Afrika en Zuid-Amerika. Een van de meest populaire soort is de keizerspinguïn, en is ook de grootste. Wanneer een echtpaar heeft een baby, de man is degene die verantwoordelijk is voor uw zorg, totdat het kan voor zichzelf zorgen.. Download de schermbeveiliging van Antarctische landschap te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 59 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-15 19:10:43, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Antarctische landschap van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1400 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 59 keer
TERUG
6
6 van 10 - 602 stemmen
No. 272 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8564 keer

In een rustig landschap temidden van de regenwouden, kano surfen een grote rivier, rustig, bewogen door een native roeier. Zie de jungle landschap en geniet van de rust van deze reis, gesust door het ritme van het roeien, een aboriginal stam van de jungle. De ochtendmist, de vlucht van de vogels ... U bent in de jungle! Een landschap met bergen in de verte, verloren in zicht, terwijl op de voorgrond zien we de bloemen en bomen van het bos.

6
6 van 10 - 297 stemmen
No. 448 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5569 keer

Screensaver van landschappen met een adembenemend uitzicht op de bergen, de woestijn of het mooiste strand van een Caribisch eiland, alle gegroefd door talloze ballonnen te kijken vanuit de hemel. Een zeer mooie landschap scènes met de originaliteit van geanimeerde ballonnen volledige landschappen.