Great Barrier Reef

Landschappen Schermbeveiliging : Great Barrier Reef

Great Barrier Reef schermbeveiliging

Geanimeerde Great Barrier Reef schermbeveiliging

Great Barrier Reef Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Het Great Barrier Reef in Australië is een natuurlijke formatie die een deel van de oostkust van Australië in beslag neemt. Het is een barrière gevormd door de skeletten van de koralen die zijn gedeponeerd duizenden jaren. Australische Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld. Het meet 2600 kilometer. Een groot deel van het rif wordt beschermd door de toeristische exploitatie Great Barrier Reef Marine Park. Het Great Barrier Reef is uitgeroepen tot een World Heritage Site door UNESCO in 1981. Het is een populaire bestemming voor duikers uit de grote diversiteit van het zeeleven kan worden waargenomen. Is 's werelds grootste koraalrif systeem.

Het Great Barrier Reef is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Australië. Het is een bestemming voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het mariene leven en de mensen die het duiken praktijk. De steden Cairns en Townsville zijn de belangrijkste punten van de toegang met de boot naar het koraal te bezoeken. De barrière wordt gevormd door miljoenen koraal skeletten die zijn gestort op eilanden in de zee en onderwater riffen worden. Het is een van de grootste hoeveelheden koralen en vis overal. Het rif is gelegen in de Koraalzee, van de kust van Queensland, Australië.. Download de schermbeveiliging van Great Barrier Reef te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 70 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-09-07 12:09:30, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Great Barrier Reef van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 112 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 70 keer
TERUG
5
5 van 10 - 821 stemmen
No. 299 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 8128 keer

De lente is hier en de natuur is vol van kleur in elke hoek van het landschap van een meer. Met de lente komt naar de bergen smelten van de hoogste toppen en voert het water naar de meren. Hoewel de achtergrond is nog een besneeuwde top. De weide waar dieren grazen is al groen. De groene bomen geven kleur aan is imago, terwijl herten en andere berg dieren verschijnen rond de rand van het meer. Wolven, herten en vogels op het toneel verschijnen van dit landschap.

7
7 van 10 - 1768 stemmen
No. 98 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 19136 keer

Het bos, de vegetatie, zijn rivieren, kreken, vijvers en meren ... De schone blauwe hemel en het milieu te zuiveren van jou longen in een wandeling langs het park, terwijl de planten bloeien en word wakker met het voorjaar, en de dieren veranderd door het station, lopen graag de velden. In dit beeld bewegen zien we een rustige, groene vallei met een weg. Er is een familie van konijnen eten van gras en wilde bloemen. Door de hemel, het vliegen van een kudde van migrerende eenden. Aan het einde van de vallei kunnen we zien hoe de zonnestralen verlichten het landschap.