Great Barrier Reef

Landschappen Schermbeveiliging : Great Barrier Reef

Great Barrier Reef schermbeveiliging

Geanimeerde Great Barrier Reef schermbeveiliging

Great Barrier Reef Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Het Great Barrier Reef in Australië is een natuurlijke formatie die een deel van de oostkust van Australië in beslag neemt. Het is een barrière gevormd door de skeletten van de koralen die zijn gedeponeerd duizenden jaren. Australische Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld. Het meet 2600 kilometer. Een groot deel van het rif wordt beschermd door de toeristische exploitatie Great Barrier Reef Marine Park. Het Great Barrier Reef is uitgeroepen tot een World Heritage Site door UNESCO in 1981. Het is een populaire bestemming voor duikers uit de grote diversiteit van het zeeleven kan worden waargenomen. Is 's werelds grootste koraalrif systeem.

Het Great Barrier Reef is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Australië. Het is een bestemming voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het mariene leven en de mensen die het duiken praktijk. De steden Cairns en Townsville zijn de belangrijkste punten van de toegang met de boot naar het koraal te bezoeken. De barrière wordt gevormd door miljoenen koraal skeletten die zijn gestort op eilanden in de zee en onderwater riffen worden. Het is een van de grootste hoeveelheden koralen en vis overal. Het rif is gelegen in de Koraalzee, van de kust van Queensland, Australië.. Download de schermbeveiliging van Great Barrier Reef te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 58 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-09-07 12:09:30, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Great Barrier Reef van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 98 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 58 keer
TERUG
8
8 van 10 - 148 stemmen
No. 576 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4181 keer

Screensaver op basis van verschillende landschap scènes in het voorjaar. De kleuren van de bloemen en vlinders in deze vloed uw monitor screensaver met foto's en animaties uit de hele wereld. Afbeeldingen van natuur en levendige groene landschappen, planten, bloemen en dieren. Kleur je leven met deze beelden van de natuur en landschappen.

9
9 van 10 - 16 stemmen
No. 1107 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1995 keer

Net als de Grand Canyon? Dit kanon kan gaan een landschap bij zonsondergang. Deze rivier wordt gekenmerkt door zijn lengte en zijn bergen. Vlucht boven een rivier. Bergen landschap in de volle zon. Landschap met de zon aan de hemel. Blauwe rivier stroomt tussen de bergen. Dit is 's werelds meest beroemde canyon.