Onderwaterlandschap

Landschappen Schermbeveiliging : onderwaterlandschap

Onderwaterlandschap schermbeveiliging

Geanimeerde onderwaterlandschap schermbeveiliging

Onderwaterlandschap Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver voor fans van de onderwater landschap. Geniet van dit koraalrif en het zeeleven van dit ecosysteem vol met vissen en koralen. Kijk als de luchtbellen uit de bodem en de top bereiken. Kleurrijk landschap waarin de blauwe tinten van de onderwater wereld, gecombineerd met de heldere kleuren van de koralen en tropische vissen overheersen. Geniet van de natuur zeegezicht, vissen en ontspannen met deze gratis programma dat u kunt downloaden en installeren gratis. Hou je van duiken? U kunt zwemmen in je computer met deze gratis software.

Screensaver voor liefhebbers van mariene landschappen. Geniet van dit koraalrif en de zee leven van dit ecosysteem. Kleurrijk landschap met zee blauwe en felle kleuren van de koralen en tropische vissen. Een geanimeerde scène van een koraalrif met alle onderwaterleven. Koraalriffen zijn de rijkste ecosystemen in de diepzee. Alle levende dieren en planten het meest opvallend. In deze scène hebben we tientallen kleurrijke tropische vissen, koralen en andere zeedieren. We hebben een achtergrond van blauwe water. Het licht afkomstig van het oppervlak. De luchtbellen stijgen van de onderkant van het scherm naar boven. Een venster naar de zee met deze levendige dat het imago van uw leven beeldscherm vullen. De helderste kleuren en meest authentieke dieren. Effecten van zeer goed gemaakt animatie. Het effect van water op de zeebodem en de bubbels zijn glad. Een geweldig programma voor uw computer.. Download de schermbeveiliging van Onderwaterlandschap te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 831 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-09-25 08:04:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Onderwaterlandschap van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 84420 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 831 keer
TERUG
7
7 van 10 - 21945 stemmen
No. 14 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 128312 keer

Een vijver is een door de mens aangelegd, relatief klein meer. Vijvers zijn in stedelijke gebieden vaak aangelegd voor de verfraaiing van parken en tuinen. Daarnaast dienen ze ook voor de berging van water, als mogelijkheid om water uit overstorten op te vangen en als potentiële reservoirs voor bluswater. Ook worden vijvers gebruikt voor de kweek of het bewaren van vis (zie: visvijver). Verder spelen vijvers een rol bij de verzorging van gezelschapsvissen, waaronder de goudwinde, goudvis, steur en koi. Vijvers worden ook aangelegd om sierwatervogels te kunnen huisvesten.

5
5 van 10 - 39 stemmen
No. 644 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4080 keer

Is er een beter beeld dan die van de Amerikaanse monumenten? Ontdek het zelf met deze gratis screensaver waarin de beste Amerikaanse landschappen fietst door je scherm. Download dit als een eerbetoon aan Amerika en de vrijheid die zo dapper gevochten werd voor. Foto's van monumenten, gebouwen en de belangrijkste gebeurtenissen in de Verenigde Staten. Beeld van het Capitool, het Vrijheidsbeeld, Mount Rushmore, bel van onafhankelijkheid en de onafhankelijkheidsverklaring. Kent u alle Amerikaanse geschiedenis?