Oceaan

Landschappen Schermbeveiliging : oceaan

Oceaan schermbeveiliging

Geanimeerde oceaan schermbeveiliging

Oceaan Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Oceaan screensavers, de onmetelijkheid van de zee en de golven op het scherm. Met deze gratis screensaver je zal voelen als een schipbreukeling, omringd door water en golven overal. Zee golven zie je in deze video zijn steeds hoger. De golven worden geproduceerd door het getij verandert, maar verhoogt ook als een storm uitbreekt in het midden van de zee. Hier zien we een grote storm is voorbereid, dus is het het beste om weg te blijven en zoeken beschutting tot de storm gaat. Wees niet bang, want deze storm zullen niet nat worden.

De oceanen zijn de grootste hoeveelheden water die kan worden gevonden op onze planeet. Het zijn grote gebieden van zout water die zijn onderverdeeld in vijf oceanen: de Zuidpool, de arctische, Atlantische, Indische en Stille Oceaan. In de open zee zijn er soms grote golven, maar op andere momenten het zeeoppervlak is kalm. In het midden van de zee is gemakkelijk te krijgen uitgedroogd omdat niets beschermt tegen de zon en zout water kan niet drinken. . Download de schermbeveiliging van Oceaan te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 86 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-21 10:03:19, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Oceaan van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 2198 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 86 keer
TERUG
5
5 van 10 - 16 stemmen
No. 1702 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1585 keer

Het Great Barrier Reef in Australië is een natuurlijke formatie die een deel van de oostkust van Australië in beslag neemt. Het is een barrière gevormd door de skeletten van de koralen die zijn gedeponeerd duizenden jaren. Australische Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld. Het meet 2600 kilometer. Een groot deel van het rif wordt beschermd door de toeristische exploitatie Great Barrier Reef Marine Park. Het Great Barrier Reef is uitgeroepen tot een World Heritage Site door UNESCO in 1981. Het is een populaire bestemming voor duikers uit de grote diversiteit van het zeeleven kan worden waargenomen. Is 's werelds grootste koraalrif systeem.

6
6 van 10 - 297 stemmen
No. 448 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5351 keer

Screensaver van landschappen met een adembenemend uitzicht op de bergen, de woestijn of het mooiste strand van een Caribisch eiland, alle gegroefd door talloze ballonnen te kijken vanuit de hemel. Een zeer mooie landschap scènes met de originaliteit van geanimeerde ballonnen volledige landschappen.