Strand

Landschappen Schermbeveiliging : strand

Strand schermbeveiliging

Geanimeerde strand schermbeveiliging

Strand Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver van een paradijs strand met het geluid van de golven van de zee. Om te reizen en het openbaar vervoer om naar een romantische nacht strand, deze screensaver is perfect. Ontspannen luisteren de golven van de zee met deze gratis screensaver. U kunt ook geef het aan die speciale persoon en hebben een mooie romantische gebaar. U kunt zien hoe de nacht valt op deze kust landschap, omgeven door hoge palmbomen. De zon gaat onder achter de horizon als de golven zachtjes breken op het strand zand. De scène wordt begeleid door het geluid van de zee.

Dit landschap toont een nacht strand, een scène waarin je ziet een zonsondergang op het strand. De zee's nachts is een zeer romantische en magische plek. Bovendien, op het tijdstip waarop de zon zich alle oranje kleuren en een zeer rustige atmosfeer wordt gecreëerd. Als u wilt genieten van een leuke tijd met je partner, raden wij u een zonsondergang aan zee, zeker dat je zal liefde. Een natuurlijke landschap voor natuurliefhebbers.. Download de schermbeveiliging van Strand te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 112 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-16 12:03:51, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Strand van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 378 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 112 keer
TERUG
7
7 van 10 - 1768 stemmen
No. 98 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 19048 keer

Het bos, de vegetatie, zijn rivieren, kreken, vijvers en meren ... De schone blauwe hemel en het milieu te zuiveren van jou longen in een wandeling langs het park, terwijl de planten bloeien en word wakker met het voorjaar, en de dieren veranderd door het station, lopen graag de velden. In dit beeld bewegen zien we een rustige, groene vallei met een weg. Er is een familie van konijnen eten van gras en wilde bloemen. Door de hemel, het vliegen van een kudde van migrerende eenden. Aan het einde van de vallei kunnen we zien hoe de zonnestralen verlichten het landschap.

6
6 van 10 - 164 stemmen
No. 569 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4328 keer

Met de extreme temperaturen die zich in de arctische cirkel is moeilijk te geloven dat deze plek heeft het leven. Maar deze screensaver is een bewijs van. De foto's tonen aan dat, ondanks het extreme klimaat, veel soorten hebben zich aangepast aan het leven in de poolkappen. Het verzamelen van foto's van de verschillende dieren die in het polaire klimaat woont. Foto's van ijsberen en orka's, onder anderen. Alle scènes hebben een spectaculair ijskappen, bevroren water en ijsbergen.