Stranden

Landschappen Schermbeveiliging : stranden

Stranden schermbeveiliging

Geanimeerde stranden schermbeveiliging

Stranden Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Verzameling van beelden van de tropische en paradijselijke stranden, de beste foto's voor uw computer. Met deze screensaver kunt u de beste stranden in de wereld te reizen zonder huis te verlaten. Geniet van een prachtig uitzicht vanaf uw computer. Beeld van een strand bij zonsondergang met palmbomen, kano's, vegetatie, onder anderen. Hoe wilt u uw vakantie door te brengen? Zeker liggend op een van deze stranden zonnebaden of zwemmen in het kristalheldere water. Die zomer komt aan op uw computer met deze tropische beelden!

Een strand is samengesteld uit zeewater en zand of grind. Ze worden gevormd door de ophoping van afzettingen die zich ophopen op de kust. Er zijn stranden en kustlijnen in de hele wereld en elk heeft verschillende kenmerken. In deze beelden uit en helder turquoise zee, water en fijn wit zand. Als u genieten van het paradijs van de natuur, kunt u deze animatie downloaden en versier je computer met de mooiste stranden ter wereld.. Download de schermbeveiliging van Stranden te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 150 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-21 12:03:34, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Stranden van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 3143 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 150 keer
TERUG
7
7 van 10 - 6360 stemmen
No. 36 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 48786 keer

Neem even de tijd om te ontspannen en kijk in je scherm deze screen protector van het prachtige uitzicht op een meer en een bos. Geniet van de schoonheid van de natuur zoveel water als de dieren en de vegetatie. In deze animatie zien we een natuurlijk landschap met verschillende soorten dieren, zoals twee wolven aan de oever van het meer, twee herten vechten en een kudde eenden vliegen. Op de achtergrond zien we een bos van hoge bomen, groen gras en struiken, bergen en de witte wolken van blauwe lucht te zien. In het meer water wordt weerspiegeld het landschap.

7
7 van 10 - 2545 stemmen
No. 158 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 14372 keer

Reis naar een fantasiewereld met deze gratis screensaver. Met het, kunt u vanaf uw computer een betoverd kasteel, naast een magische meer waar boten zeilen. Maar let op met de draak. Hij vliegt uitademen vuur overal. Dit is een kleurrijke screensaver. Kleine gekleurde lampjes zijn kleine feeën vliegen tussen de bloemen. Een boot kruist de wateren naar de pier te komen, aan de andere kant van de heuvels. Als je de draak, moet hem verdedigen.