Vuurtoren

Landschappen Schermbeveiliging : vuurtoren

Vuurtoren schermbeveiliging

Geanimeerde vuurtoren schermbeveiliging

Vuurtoren Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Vuurtoren op een klif, een vuurtoren is een toren, de bouw, of ander type van structuur wordt ontworpen om licht van een systeem van lampen en lenzen of, in oudere tijden, van een brand, en gebruikt als hulpmiddel bij de navigatie voor maritieme loodsen op zee of op binnenwateren. Vuurtorens markeren gevaarlijke kustlijnen, gevaarlijke ondiepten, riffen, veilige ingangen aan havens, en kan ook helpen bij de antenne navigatie. Zoals u kunt zien, de nacht te donker is, zonder sterren of maan licht van alles. Het is daarom belangrijk dat de vuurtoren waarschuwen de nabijheid van de kust.

Vuurtorens torens gebruikt om de nabijheid van de kust signaal. Ze worden gebruikt sinds de oudheid tot ongevallen op de boten te voorkomen, beuken tegen de rotsen, of blijven steken. Oorspronkelijk werden gebruikt grote vreugdevuren zoals grote fakkels. Vandaag de dag, de vuurtoren hebben een krachtige verlichting en grote lenzen voor hun licht zeer intens en perfect zichtbaar vanaf grote afstand te zien. Ze zijn onmisbaar gebouwen voor de scheepvaart.. Download de schermbeveiliging van Vuurtoren te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 134 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-30 10:03:10, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vuurtoren van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 2373 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 134 keer
TERUG
6
6 van 10 - 1420 stemmen
No. 143 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 14979 keer

Zonsopgang is het moment waarop de zon in het oosten boven de horizon verschijnt. De zon is al opgekomen wanneer het eerste stukje van de zonnecirkel te zien is, waardoor de dag iets langer is dan de nacht, want de nacht begint pas als de zon helemaal onder is en eindigt al op het moment dat het eerste stukje zon te zien is. Door reflectie in de atmosfeer is het al licht voordat de zon opkomt, de dageraad, waardoor zonsopgang niet gelijk staat aan het moment wanneer het licht wordt.

7
7 van 10 - 51433 stemmen
No. 7 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 299256 keer

Spectaculaire animatie van een paar vriendjes kijken naar de maan op een prachtige sterrenhemel. Op een rustige plek, weg van de stad, ik geniet van het spektakel van de maanverlichte nacht. In dit beeld bewegen zien we een paar in liefde zittend op een bankje te kijken romantisch zee sterren en witte maan. De zee is kalm, kunnen we zien hoe de golven zijn opvallend door het maanlicht. Op de achtergrond staat de grote witte volle maan schijnt. Geniet van de liefde met deze maan en ontspannen te kijken deze nachtelijke landschap en de kalme zee.