Vuurtoren

Landschappen Schermbeveiliging : vuurtoren

Vuurtoren schermbeveiliging

Geanimeerde vuurtoren schermbeveiliging

Vuurtoren Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Vuurtoren op een klif, een vuurtoren is een toren, de bouw, of ander type van structuur wordt ontworpen om licht van een systeem van lampen en lenzen of, in oudere tijden, van een brand, en gebruikt als hulpmiddel bij de navigatie voor maritieme loodsen op zee of op binnenwateren. Vuurtorens markeren gevaarlijke kustlijnen, gevaarlijke ondiepten, riffen, veilige ingangen aan havens, en kan ook helpen bij de antenne navigatie. Zoals u kunt zien, de nacht te donker is, zonder sterren of maan licht van alles. Het is daarom belangrijk dat de vuurtoren waarschuwen de nabijheid van de kust.

Vuurtorens torens gebruikt om de nabijheid van de kust signaal. Ze worden gebruikt sinds de oudheid tot ongevallen op de boten te voorkomen, beuken tegen de rotsen, of blijven steken. Oorspronkelijk werden gebruikt grote vreugdevuren zoals grote fakkels. Vandaag de dag, de vuurtoren hebben een krachtige verlichting en grote lenzen voor hun licht zeer intens en perfect zichtbaar vanaf grote afstand te zien. Ze zijn onmisbaar gebouwen voor de scheepvaart.. Download de schermbeveiliging van Vuurtoren te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Landschappen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Landschappen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 124 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-30 10:03:10, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Landschappen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Vuurtoren van Landschappen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 2373 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 124 keer
TERUG
9
9 van 10 - 322 stemmen
No. 396 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6138 keer

schermbeveiliging van een veld van groen gras. Enkel zwarte insecten met de vleugels vliegen dichtbij door en de wind verhuist de bewolking en een rode hoofddoek, op een van hout kruisen. Geheimzinnig en spectaculair landschap. Een landelijke scêne op uw scherm, voor land liefhebber. Een stille muziek deze ontspannende schilderstuk completeert.

6
6 van 10 - 521 stemmen
No. 335 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7423 keer

U kunt de zon op je huid of het ontspannen palmboom schaduw met beelden van paradijselijke eilanden bijna voelen. Kan een reis naar een tropisch geen rekening wegkomen? Maak u geen zorgen, downloaden deze galerij van de mooiste tropische landschappen ter wereld. Afbeelding van een rode hibiscus bloem, een wit zandstrand met een boom, palmbomen bij zonsondergang van een strand. Ontspan met deze spectaculaire tropische beelden en liggen te zonnen kijken naar deze screen protector.