Valentijnsdag Geschenk

Liefde Schermbeveiliging : Valentijnsdag Geschenk

Valentijnsdag Geschenk schermbeveiliging

Geanimeerde Valentijnsdag Geschenk schermbeveiliging

Valentijnsdag Geschenk Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Hoeft u niet uw cadeau voor Valentijn? Het gaat om de 14 februari, en als u nog niet uw gift hebben voorbereid, gaan we een romantische detail dat het weg te geven aan iedereen die u wilt. U kunt een leuk cadeau van Valentijnsdag met een hartvormige kaarten te vinden. 3D brieven van Valentijnsdag assortiment non-stop terwijl harten rond de scène en een roze mist omhult alles. Niet perfect screensaver voor romantiek uw computer invullen? Nou ja, kunt u genieten van volledig gratis. Leve de liefde dag door de beste manier, begeleid door de persoon die je liefde.

Dit festival heeft zijn oorsprong in het Romeinse Rijk. Valentijn was een priester die het priesterschap in Rome in de derde eeuw gehouden. Hij was een priester die geheim huwelijken gehouden onder jongeren, zoals de keizer Claudius II had verboden om te trouwen omdat hij vond dat de interne betere soldaten waren. Daarom Valentijn van Terni werd beschouwd als een groot verdediger van de liefde en dit is omdat Sint-Valentijn is de heilige van geliefden, ter herdenking van zijn daden op 14 februari. Het is een traditioneel feest in Centraal-Europa, en later verhuisde naar de Verenigde Staten. Over de hele wereld, in sommige landen wordt gevierd op verschillende dagen. De meest typische geschenken zijn rode rozen of bonbons, omdat ze een heel romantisch gebaar, maar meer en meer bijzondere en ongebruikelijke cadeaus ontstaan. Rode of roze kleur zijn zeer karakteristiek, en de figuur van Cupido of hartjes en strikken.. Download de schermbeveiliging van Valentijnsdag Geschenk te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Liefde, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Liefde, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 48 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-02-11 09:02:11, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Liefde. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Valentijnsdag Geschenk van Liefde om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 42 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 48 keer
TERUG
6
6 van 10 - 85 stemmen
No. 1002 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2220 keer

Cupido is de God van liefde, waardoor koppels verliefd door het gooien van de pijlen met de boog. Je kunt doen met deze gratis screensaver, een korte animatie van Cupido, in een poging om rond te gaan, zonder veel succes, liefde voor de wereld. E-mail of leren een screensaver als deze is een goede manier om die ene speciale persoon hoe je je voelt over haar vertellen. Wees romantische liefde met deze screensaver! Kijk als deze grappige engel krijgt het in het einde de liefde wint het spel.

6
6 van 10 - 70 stemmen
No. 1160 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2210 keer

De Grieken hebben altijd gedacht van Cupido als een naakt (of luier) gevleugelde jongen (of baby) gewapend met een boog en een pijlenkoker. In deze gratis screensaver, Cupido is een heel klein gevleugelde luier baby-gewapend met pijlen met hun puntige deel de vorm van een hart. Als hij aankomt, stopt hij door een grote wolk met de woorden gelukkige Valentijnsdag geschreven. De achtergrond is ook vol van wolken, alsof hij echt in de lucht. Ook is het punt in het in Valentine's de vorm van een hart. Er is niet echt een leuke screensaver voor Valentijnsdag dan deze.