Valentijnsdag Geschenk

Liefde Schermbeveiliging : Valentijnsdag Geschenk

Valentijnsdag Geschenk schermbeveiliging

Geanimeerde Valentijnsdag Geschenk schermbeveiliging

Valentijnsdag Geschenk Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Hoeft u niet uw cadeau voor Valentijn? Het gaat om de 14 februari, en als u nog niet uw gift hebben voorbereid, gaan we een romantische detail dat het weg te geven aan iedereen die u wilt. U kunt een leuk cadeau van Valentijnsdag met een hartvormige kaarten te vinden. 3D brieven van Valentijnsdag assortiment non-stop terwijl harten rond de scène en een roze mist omhult alles. Niet perfect screensaver voor romantiek uw computer invullen? Nou ja, kunt u genieten van volledig gratis. Leve de liefde dag door de beste manier, begeleid door de persoon die je liefde.

Dit festival heeft zijn oorsprong in het Romeinse Rijk. Valentijn was een priester die het priesterschap in Rome in de derde eeuw gehouden. Hij was een priester die geheim huwelijken gehouden onder jongeren, zoals de keizer Claudius II had verboden om te trouwen omdat hij vond dat de interne betere soldaten waren. Daarom Valentijn van Terni werd beschouwd als een groot verdediger van de liefde en dit is omdat Sint-Valentijn is de heilige van geliefden, ter herdenking van zijn daden op 14 februari. Het is een traditioneel feest in Centraal-Europa, en later verhuisde naar de Verenigde Staten. Over de hele wereld, in sommige landen wordt gevierd op verschillende dagen. De meest typische geschenken zijn rode rozen of bonbons, omdat ze een heel romantisch gebaar, maar meer en meer bijzondere en ongebruikelijke cadeaus ontstaan. Rode of roze kleur zijn zeer karakteristiek, en de figuur van Cupido of hartjes en strikken.. Download de schermbeveiliging van Valentijnsdag Geschenk te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Liefde, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Liefde, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 44 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-02-11 09:02:11, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Liefde. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Valentijnsdag Geschenk van Liefde om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 42 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 44 keer
TERUG
6
6 van 10 - 706 stemmen
No. 471 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4890 keer

Deze gratis screensaver heeft een roze achtergrond met veel harten, maar de belangrijkste en meest belangrijke doel is een grote rode die het hele scherm past. En last, but not least, een bericht wordt geschreven. Het bericht zegt "Ik hou van je", dus het is de beste manier om iemand te laten weten hoeveel je van ze houdt. Je hoeft niet verliefd te zijn om iemand van harte een gelukkige Valentijnsdag, dus probeer deze romantische screensaver op Facebook of op Twitter te delen.

4
4 van 10 - 22 stemmen
No. 743 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3292 keer

Een perfecte screensaver te vertellen die speciale persoon hoe belangrijk het is in je leven. U moet elke dag wat heb je en vertel ons met deze gratis romantische screensaver waarderen. Als je iemand naast je die je het gevoel zo goed en wil je een liefde gebaar met die persoon hebt, kunt u deze delen op sociale netwerken om deze romantische screensaver downloaden met het maanlicht weerspiegeld in een zee van rust op een heldere nacht. Er is niets romantischer dan het licht van de maan weerspiegeld in de zee.