Valentijnsdag Rozen

Liefde Schermbeveiliging : Valentijnsdag Rozen

Valentijnsdag Rozen schermbeveiliging

Geanimeerde Valentijnsdag Rozen schermbeveiliging

Valentijnsdag Rozen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

We willen iedereen wensen een Gelukkige Valentijnsdag! En de beste manier om dit te doen is met een mooie screensaver zoals u hier leren. Daarin zien we een eenvoudige "Ik hou van je" geschreven op het vel van een notebook. Het is de boodschap van liefde die wordt geleverd met een mooi boeket rozen. In feite is de hele scène bedekt met rozen drijvende van de ene kant naar de andere terwijl ze klein knippert. Wilt u uw romantische streak te krijgen? Voor een speciaal iemand te delen met u deze gratis screensaver Valentijnsdag.

De Valentijnsdag is een feestdag in de meeste delen van de wereld wordt gevierd op 14 februari. Op deze dag wordt een beetje meer romantisch. Het is een goed excuus voor koppels om leuke extra's hebben tussen hen, of een goed moment om je liefde voor iemand verklaren. Veel mensen houden niet van deze datum, omdat het wordt gezegd dat het een consumentistische vakantie. We zijn het niet eens, maar wij bieden een volledig gratis manier om uw liefde en genegenheid voor de persoon die je liefde geven uiten. Kunt u een gift van de Valentijnskaart te maken zonder de uitgaven geen geld! Wilt delen via Facebook, Twitter, Tumblr of uw favoriete sociale netwerk en deze link zal automatisch naar je vriend of vriendin worden verzonden. Het verzenden van bloemen is nog nooit eenvoudiger en sneller geweest, of virtuele bloemen! De Valentijnsdag is wereldwijd verkrijgbaar via onze grote collectie romantische behang van liefde en Valentijnsdag. Zijn jacht op cupido!. Download de schermbeveiliging van Valentijnsdag Rozen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Liefde, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Liefde, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 56 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-02-14 12:02:18, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Liefde. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Valentijnsdag Rozen van Liefde om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 56 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 56 keer
TERUG
6
6 van 10 - 9324 stemmen
No. 37 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 48422 keer

Dit is een zeer vrolijke geanimeerde screensaver die het geluk dat liefde brengt herinnert. De paars, blauw, groen, geel en rood gekleurde harten drijven in een blauwe hemel over een soort van paarse golf, maar samen vormen ze een zeer ontspannende screensaver dankzij de manier waarop alles in beweging is. De golven zitten vast in dezelfde lus, en van hen komen allerlei harten die beginnen stijgen als waren ballonnen. Dit is zeker een van de meest ontspannende en liefdevolle screensavers. Vele harten dat de hele plaats met zijn mooie vormen te vullen.

7
7 van 10 - 31 stemmen
No. 918 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3005 keer

Gratis screensaver van een hart zingen een romantisch lied. Kan er iets romantischer dan een hart zingen van een romantische ballade zijn? Deze geanimeerde screensaver zal je heel goed bij Sint Valentijnsdag komt, zodat je het kan geven aan de persoon die je het meest van hou. Een romantische liefde screensaver die je helemaal gratis kunt downloaden om ervan te genieten wanneer u maar wilt. Dit hart heeft een zeer verleidelijke uitdrukking die probeert om iedereen die dit zien als romantische animatie op het computerscherm te betoveren.