Valentijnsdag Rozen

Liefde Schermbeveiliging : Valentijnsdag Rozen

Valentijnsdag Rozen schermbeveiliging

Geanimeerde Valentijnsdag Rozen schermbeveiliging

Valentijnsdag Rozen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

We willen iedereen wensen een Gelukkige Valentijnsdag! En de beste manier om dit te doen is met een mooie screensaver zoals u hier leren. Daarin zien we een eenvoudige "Ik hou van je" geschreven op het vel van een notebook. Het is de boodschap van liefde die wordt geleverd met een mooi boeket rozen. In feite is de hele scène bedekt met rozen drijvende van de ene kant naar de andere terwijl ze klein knippert. Wilt u uw romantische streak te krijgen? Voor een speciaal iemand te delen met u deze gratis screensaver Valentijnsdag.

De Valentijnsdag is een feestdag in de meeste delen van de wereld wordt gevierd op 14 februari. Op deze dag wordt een beetje meer romantisch. Het is een goed excuus voor koppels om leuke extra's hebben tussen hen, of een goed moment om je liefde voor iemand verklaren. Veel mensen houden niet van deze datum, omdat het wordt gezegd dat het een consumentistische vakantie. We zijn het niet eens, maar wij bieden een volledig gratis manier om uw liefde en genegenheid voor de persoon die je liefde geven uiten. Kunt u een gift van de Valentijnskaart te maken zonder de uitgaven geen geld! Wilt delen via Facebook, Twitter, Tumblr of uw favoriete sociale netwerk en deze link zal automatisch naar je vriend of vriendin worden verzonden. Het verzenden van bloemen is nog nooit eenvoudiger en sneller geweest, of virtuele bloemen! De Valentijnsdag is wereldwijd verkrijgbaar via onze grote collectie romantische behang van liefde en Valentijnsdag. Zijn jacht op cupido!. Download de schermbeveiliging van Valentijnsdag Rozen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Liefde, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Liefde, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 54 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2014-02-14 12:02:18, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Liefde. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Valentijnsdag Rozen van Liefde om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 56 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 54 keer
TERUG
6
6 van 10 - 1420 stemmen
No. 192 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 12836 keer

Deze screensaver is een geanimeerde afbeelding van een pop in een denkbeeldige plaats, met groene water lelies en roze hart planten. Ze speelt een soort van magische liefde instrument, want het heeft de harten popping out van hen en vliegen hoog in de lucht. Het meisje heeft bruin krullend haar en draagt ​​een gele jurk. Ze speelt de trompet in een landschap vol met waterlelies en planten. De muziek noten zijn rode harten vliegen door de wolken. Het speelt een romantisch lied en een melodie van de liefde.

8
8 van 10 - 7 stemmen
No. 1403 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1939 keer

Deze schermbeveiliging over kussen is gewijd aan degenen die in liefde met films die willen om de dag van de kus die wordt gevierd in de 13e april te vieren. En wat een betere manier om te vieren dan met een schermbeveiliging met een aantal van de beste kussen in de wereld van de film, met scènes uit Ghost, Titanic, Twilight, Gejaagd deur de wind, Breakfast at Tiffany's, The Notebook of From Here to Eternity downloaden.