Alternatief muzikant

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : alternatief muzikant

Alternatief muzikant schermbeveiliging

Geanimeerde alternatief muzikant schermbeveiliging

alternatief muzikant Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Luister naar muziek op uw desktop met deze screensaver van een zanger die zijn muziek declameert op het podium. Een zanger wordt begeleid door een bas op het podium. De muzikant speelt het instrument in de rug terwijl de zanger zingen knipt vingers dragen het ritme. Voor alle muziekliefhebbers een goede manier om uw monitor te moedigen op momenten dat u uw computer niet gebruikt.

Een muzikale screensaver waarin we luisteren naar muziek terwijl het programma actief is. Een zanger is op het podium zingen tijdens het dragen van de beat van de muziek met je vingers. Knipt met zijn vingers om de muziek te accentueren. Een muzikant speelt een muziekinstrument, terwijl de zanger zingt. Een alternatief muzikant, buiten de normale bands en hun begeleidingen. Een andere muzikale stijl voor alternatieve muzikanten. Voor muziekliefhebbers bieden wij een programma dat kan installeren om alternatieve muziek op uw scherm luisteren terwijl u niet werkt op uw computer.. Download de schermbeveiliging van alternatief muzikant te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 57 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-03-16 16:03:22, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging alternatief muzikant van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 189 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 57 keer
TERUG
8
8 van 10 - 1511 stemmen
No. 209 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 10929 keer

Screen protector van de internationale popster muziek, de Spaanse Enrique Iglesias. Deze kunstenaar is de zoon van de Spaanse zanger Julio Iglesias. Het wordt beschouwd als een van de meest succesvolle Latijns-Amerikaanse zangers wereldwijd. Deze screensaver bevat een mix van de belangrijkste nummers voor u om uw muziek te genieten tijdens het bekijken van foto's. Het is een verzameling van beelden die verder gaan door het scherm kunt u de knappe jonge zanger in verschillende poses te zien.

8
8 van 10 - 4 stemmen
No. 1359 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1673 keer

Ben jij een fan van Lady Gaga? Met deze schermbeveiliging ziet u een stuk van zijn video The Edge of Glory, terwijl het refrein van het lied klinkt op de achtergrond. Dit nummer is een onderdeel van haar tweede studio-album, genaamd Born This Way, die werd uitgebracht op 23 mei 2011 en in geslaagd om twee miljoen exemplaren verkocht in de eerste week te koop. Het was nummer een in ongeveer 28 landen wereldwijd.