Dj

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : dj

Dj schermbeveiliging

Geanimeerde dj schermbeveiliging

DJ Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Animatie van een dj man met een moderne en coole stijl met piercings, een zonnebril en een modieus kapsel. Op de foto zien we het hoofd van een man met zwart haar, sik, zonnebrillen en lip en wenkbrauw piercings. Op de achtergrond is een moderne ontwerpen geschilderd op een gele muur. Deze gratis screensaver is ontworpen voor dance en elektronische muziek liefhebbers, en schoonheid en fashion victims. Als u wilt uw computer te moderniseren en geef het de mode raken, installeer deze gratis screensaver.

Een diskjockey is een persoon of een kunstenaar die eigen muziek of spelen muziek van andere componisten creëert. Vaak gebruik van verschillende apparatuur zoals draaitafels, mixer, koptelefoon, geluid systemen, vinyl en cd's. Deze muzikanten hebben meestal moderne uitstraling. In deze screensaver kunt u een dj te zien op een gele muur beschilderd met verschillende zwarte, rode en groene tekeningen. De man draagt ​​veel piercings en ​​een zonnebril. De stijl van dit product is fris en modern.. Download de schermbeveiliging van DJ te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 56 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-26 13:03:07, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging DJ van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 357 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 56 keer
TERUG
6
6 van 10 - 6 stemmen
No. 1321 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2201 keer

In deze gratis muzikale schermbeveiliging kun je zien met subtiliteit een zeer delicate glazen sleutel langzaam passeren door een houten oppervlak. De G-sleutel is het symbool dat gebruikt wordt in de muziek om de hoogte scala aan geluiden die volgen in te stellen. De g-sleutel wordt vaak gebruikt voor high toned geluiden. Als u wilt delen met uw vrienden deze sleutel schermbeveiliging, kunt u dit doen via sociale netwerken.

7
7 van 10 - 9 stemmen
No. 874 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2395 keer

Gratis Michael Jackson schermbeveiliging, de King of Pop Michael Joseph Jackson, ook bekend als Jacko, en is uitgegroeid tot een legende van de muziek. Nu kunt u altijd hem op uw computer met deze schermbeveiliging eerbetoon aan Amerikaanse kunstenaar. Deel met je vrienden de schermbeveiliging op sociale netwerken en zo Michael Jackson zal voor altijd leven door zijn muziek en schermbeveiliging als deze.