Dj

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : dj

Dj schermbeveiliging

Geanimeerde dj schermbeveiliging

DJ Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Animatie van een dj man met een moderne en coole stijl met piercings, een zonnebril en een modieus kapsel. Op de foto zien we het hoofd van een man met zwart haar, sik, zonnebrillen en lip en wenkbrauw piercings. Op de achtergrond is een moderne ontwerpen geschilderd op een gele muur. Deze gratis screensaver is ontworpen voor dance en elektronische muziek liefhebbers, en schoonheid en fashion victims. Als u wilt uw computer te moderniseren en geef het de mode raken, installeer deze gratis screensaver.

Een diskjockey is een persoon of een kunstenaar die eigen muziek of spelen muziek van andere componisten creëert. Vaak gebruik van verschillende apparatuur zoals draaitafels, mixer, koptelefoon, geluid systemen, vinyl en cd's. Deze muzikanten hebben meestal moderne uitstraling. In deze screensaver kunt u een dj te zien op een gele muur beschilderd met verschillende zwarte, rode en groene tekeningen. De man draagt ​​veel piercings en ​​een zonnebril. De stijl van dit product is fris en modern.. Download de schermbeveiliging van DJ te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 61 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-26 13:03:07, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging DJ van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 357 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 61 keer
TERUG
8
8 van 10 - 22 stemmen
No. 939 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2716 keer

De muziek is over de hele wereld. Deze gouden wereldbol draagt ​​muziek koptelefoon. Het wordt ook wel koptelefoon. Tijdens het luisteren naar een headbangen nummers, wordt deze planeet springen en het maken van levendige dansen. Zelfs aan de beurt! Met deze screensaver elke computer ziet er grappig en levendig. Alles wat je nodig hebt om een dag vol energie te hebben! Geniet van onze muziek screensaver, met de meest populaire artiesten die je leuk vindt en veel inhoud over liedjes en muziek. De muzieknoten, dans en elk element uit de wereld van de muziek die u vindt het hier.

8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 966 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2107 keer

Gangnam Style, het wereldwijde succes van de Koreaanse Psy, reikt tot dit vrije schermbeveiliging. Nu kunt u genieten van de Psy Gangnam Style elke keer dat je laat stationair draaien op uw computer. U kunt de praktijk het paard dans, een dans die is wereldberoemd geworden en al dansend de hele wereld. Deel de Gangnam Style in sociale netwerken en te genieten van de geweldige zang van Psy met al je vrienden. Het is gratis, waar wacht je nog?