Elvis

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : Elvis

Elvis schermbeveiliging

Geanimeerde Elvis schermbeveiliging

Elvis Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Elvis Presley 3D screensaver. Elvis Aaron Presley was een van de meest populaire Amerikaanse zangeressen van de 20e eeuw. Een cultureel icoon, is hij bekend van de enkele naam Elvis. Hij wordt vaak aangeduid als de "Koning van de Rock and Roll" of gewoon "de Koning". Nu zie je Elvis in je vrije screensaver. Zoals u kunt zien, is een 3D-ontwerp waarin Elvis lijkt zingen op het podium, met fans die hun handen in het publiek gebied. Vandaag de dag wordt deze zanger beschouwd als een legende in de wereld van de muziek van alle tijden.

Hoewel de zanger Elvis begon om succes in de late jaren '50 hebben, vaak herinnerd met de typische klederdracht van de laatste fase van zijn carrière. Die outfit was een wit pak met een cape dragen talrijke gouden borduurwerk. Op dat moment had een korte manen, lange bakkebaarden en zijn typische zonnebril. Elvis Presley droeg in het begin spijkerbroek, een gestreept overhemd en jassen. Zijn toupetje was zeer karakteristiek, net als zijn heup beweging.. Download de schermbeveiliging van Elvis te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 92 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-30 15:04:57, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Elvis van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 350 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 92 keer
TERUG
7
7 van 10 - 245 stemmen
No. 628 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3616 keer

Avril Lavigne is een Canadese pop punk zanger. Op 17 haar eerste album ging op verkoop in de Verenigde Staten. Zou het uit de singles: Ingewikkeld, Sk8er Boi, ik ben met u en Losing Grip. Haar eerste album verkocht meer dan 16 miljoen tot nu toe exemplaren. Een verzameling van beelden van de zangeres Avril Lavigne zang en dans.

7
7 van 10 - 14 stemmen
No. 1080 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2095 keer

Op de top van het woord Rock heeft beklommen een rock gitarist speelt zijn elektrische gitaar met veel energie. Deze rock muziek schermbeveiliging wordt gloeiend heet, met de scène omringd door vlammen. De muzikant, verre van bang te zijn, speelt alsof hij bezeten door rock. In de rockmuziek, de meest karakteristieke deel is de elektrische gitaar met distortion, vergezeld van complexe drumloop.