De Artieste Christina Milian

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : de Artieste Christina Milian

De Artieste Christina Milian schermbeveiliging

Geanimeerde de Artieste Christina Milian schermbeveiliging

de Artieste Christina Milian Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver van een verzameling van foto's van de musical kunstenaar Christina Milian, Amerikaanse zangeres genomineerd voor een Grammy Award als R & B solist, daarnaast is ze een singer / songwriter en danseres. In 2001 bracht ze haar debuutalbum, dat had een hit: "AM to PM". In 2004, Christina Milian, terug naar de muziek scène met It's About Time. Met deze nieuwe plaat haar succes was veel groter.

Christina Milian (geboren op 26 september 1981 in New Jersey) is een Amerikaanse zangeres op het gebied van pop en R&B muziek, en tevens actrice. Milian groeide op in de stad Waldorf, Maryland. Haar ouders zijn beide afkomstig uit Cuba. Ze is zangeres, danseres, actrice en songwriter, en ze scoorde verschillende hits, waaronder AM To PM in 2001 en Dip It Low in 2004. Ook speelde ze gastrolletjes in een aantal bekende Amerikaanse televisieshows, als Clueless en Charmed. Ze was in de film ‘A Bug’s Life’ te horen als een van de karakters. In de film Be Cool speelt ze een van de hoofdrollen.. Download de schermbeveiliging van de Artieste Christina Milian te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 120 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-06-09 09:05:46, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging de Artieste Christina Milian van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 511 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 120 keer
TERUG
6
6 van 10 - 565 stemmen
No. 384 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6561 keer

Foto gerelateerde kwaliteit van rock muziek scenes zijn er met deze screensaver hulde geven aan een van de meest populaire muziekstijlen. Ritmes van karakter, brieven met elektrische gitaren en krachtige boodschap. Als je van muziek houdt, kunt u op uw schermbeveiliging verschillende foto's van gitaren en andere instrumenten. Verschillende scènes met betrekking tot de cultuur van de rock, zoals muziekinstrumenten of schijven.

7
7 van 10 - 245 stemmen
No. 628 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3522 keer

Avril Lavigne is een Canadese pop punk zanger. Op 17 haar eerste album ging op verkoop in de Verenigde Staten. Zou het uit de singles: Ingewikkeld, Sk8er Boi, ik ben met u en Losing Grip. Haar eerste album verkocht meer dan 16 miljoen tot nu toe exemplaren. Een verzameling van beelden van de zangeres Avril Lavigne zang en dans.