Michael Jackson

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : Michael Jackson

Michael Jackson schermbeveiliging

Geanimeerde Michael Jackson schermbeveiliging

Michael Jackson Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver van Michael Jackson, een beroemde Amerikaanse zangeres, songwriter en danser van de popmuziek en zijn varianten. Jackson wordt erkend als de meest succesvolle entertainer aller tijden door Guinness Book of Records. Vaak aangeduid als deKoning van Pop, want het kreeg veel succes met dit soort muziek. Als je van Michael Jackson, herbeleven zijn beste momenten met deze gratis screensaver. Op deze manier kunt u een aantal van de beste foto's van Michael Jackson hebben, ze door het scherm van uw computer.

In deze foto's Michael Joseph Jackson, de jongste van de broers van Jackson, die de groep The Jackson 5 gevormd Gedurende zijn carrière heeft de kunstenaar had zeer onderscheidende outfits en optredens. Op het moment van Thriller droeg een rode jas. In de video voor Smooth Criminal was hij gekleed in een wit pak en een hoed in de stijl van de jaren '20. Onder de meest populaire functie waren zijn handschoen, zonnebril, hoed en zwarte schoenen met witte sokken.. Download de schermbeveiliging van Michael Jackson te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 52 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-03-27 12:03:01, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Michael Jackson van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 483 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 52 keer
TERUG
4
4 van 10 - 149 stemmen
No. 680 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3156 keer

Screensaver van een verzameling van foto's van de Amerikaanse zangeres Christina Milian, genomineerd voor een Grammy Award als R & B solist, daarnaast is ze een singer / songwriter en danseres. In 2001 bracht ze haar debuutalbum, dat had een hit: "AM to PM". In 2004, Christina Milian, terug naar de muziek scène met It's About Time. Met deze nieuwe plaat haar succes was veel groter.

8
8 van 10 - 4 stemmen
No. 1359 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1759 keer

Ben jij een fan van Lady Gaga? Met deze schermbeveiliging ziet u een stuk van zijn video The Edge of Glory, terwijl het refrein van het lied klinkt op de achtergrond. Dit nummer is een onderdeel van haar tweede studio-album, genaamd Born This Way, die werd uitgebracht op 23 mei 2011 en in geslaagd om twee miljoen exemplaren verkocht in de eerste week te koop. Het was nummer een in ongeveer 28 landen wereldwijd.