Pitbull

Muziek en kunstenaars Schermbeveiliging : Pitbull

Pitbull schermbeveiliging

Geanimeerde Pitbull schermbeveiliging

Pitbull Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Pitbull screensaver, de zanger van het moment dat grote succes in de hele wereld heeft bereikt. Armando Christian Perez, beter bekend onder zijn artiestennaam Pitbull, is een Amerikaanse rapper, pop singer-songwriter en producer. Zijn eerste opgenomen uitvoering was van de Lil Jon album Kings of Crunk in 2002, waarna hij zijn debuutalbum in 2004 de titel M. I. A. M. I. (Money Is a Major Issue)) onder TVT Records. De beste foto's van Pitbull in sommige van hun fotoshoots, concerten of voorstellingen van hun meest populaire en succesvolle muziekvideo's. En volledig gratis!

Deze Amerikaanse zanger, geboren in Little Havana, Miami, heeft gezongen met verschillende muzikale kunstenaars uit de hele wereld. Daarom is het ook bekend als Mr Worldwide, hun muziek is gegaan wereldwijd. Het uiterlijk van deze zanger is zeer karakteristiek. Hij heeft geschoren het volledig hoofd, en draagt ​​bijna altijd een grote zonnebril. Het is ook gebruikelijk om hem te zien in zijn optredens gekleed in een shirt met jasje of pak.. Download de schermbeveiliging van Pitbull te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Muziek en Kunstenaars, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Muziek en Kunstenaars, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 53 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-27 17:04:12, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Muziek en Kunstenaars. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Pitbull van Muziek en Kunstenaars om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 259 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 53 keer
TERUG
8
8 van 10 - 6 stemmen
No. 966 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2107 keer

Gangnam Style, het wereldwijde succes van de Koreaanse Psy, reikt tot dit vrije schermbeveiliging. Nu kunt u genieten van de Psy Gangnam Style elke keer dat je laat stationair draaien op uw computer. U kunt de praktijk het paard dans, een dans die is wereldberoemd geworden en al dansend de hele wereld. Deel de Gangnam Style in sociale netwerken en te genieten van de geweldige zang van Psy met al je vrienden. Het is gratis, waar wacht je nog?

9
9 van 10 - 18 stemmen
No. 1326 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1992 keer

In dit deze screensaver vertonen de componenten van One Direction, of ook wel bekend als 1D, een Britse boy band die in het jaar 2010 ontstaan​​, dankzij het programma The X Factor. Hier kunnen we Niall, Zayn, Liam, Louis en Harry, de vijf-band componenten op een podium te zien met schijnwerpers verlicht hen. Als je jezelf als een fan van One Direction je niet kunt deze screensaver mis met deze vijf jongens om te verschijnen op uw computerscherm. Vergeet niet dat het gratis is, deel het met je vrienden!